Accident Brașov: „Pe 13 Decembrie in Rulmentul la intrarea depoului RAT. Victima un copil”

Last Updated on iunie 12, 2018 O ciocnire violentă a avut loc marți seara, în Rulmentul, la intrarea depoului RAT. Din primele informații un copil a fost rănit.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovAlexandru Savu a postat fotografii cu mesajul: „Accident pe 13 Decembrie in Rulmentul la intrarea depoului RAT. Victima un copil.

Accident Brașov: „Pe 13 Decembrie in Rulmentul la intrarea depoului RAT. Victima un copil” 1 Accident Brașov: „Pe 13 Decembrie in Rulmentul la intrarea depoului RAT. Victima un copil” 2

Serban Mihaela Se circula in ambele sensur

Un alt accident a avut loc dimineață, pe strada Stadionului.
„Un tânăr în vârstă de 25 de ani din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe str. Stadionului, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul care se în fața sa, pe care l-a acroșat și l-a proiectat într-un alt autoturism care circula regulamentar în aceeași direcție de mers.

Accident Brașov: „Pe 13 Decembrie in Rulmentul la intrarea depoului RAT. Victima un copil” 3

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere din autoturismul acroșat, în vârstă de 46 de ani din județul Brașov”, a informat reprezentantul Poliției Județene Brașov, Ionuț Marin, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Braşov: Detalii noi. Festivalul Internaţional ”Cerbul de Aur”, organizat în Piaţa Sfatului după o întrerupere de 9 ani

Next Story

Brașov. Teodora Tudorescu: „Ea… Ea e mama… Mamica mea a disparut de acasă duminica seara… De atunci căutările sunt disperate și nu o găsim pe nicăieri…Mămico, te iubesc..”