Vacanta Brasov. Trenul privat Astra Trans Carpatic renunță la rezervările telefonice din cauza supraagolmerării. „In acest sens informam calatorii :…”

Last Updated on mai 30, 2018 Vacanta Brasov. Administratorii trenului privat Astra Trans Carpatic anunță că renunță la rezervările telefonice din cauza supraagolmerării.

Astra Trans Carpatic SRL: „Multumim calatorilor care au ales trenurile ATC in ultima perioada, tot personalul ATC face eforturi pentru a asigura conditii de calatorie optime.
Cautam in continuare solutii pentru eliminarea unor incoveniente aparute in zilele de week-end pe relatia Brasov – Bucuresti, ca urmare a supraaglomerarii.

Vacanta Brasov

(Vacanta Brasov)

 

In acest sens informam calatorii :
-am eliminat rezervarile telefonice pe trenurile de pe relatia Bucuresti – Brasov si retur intrucat se bloau locuri in sistemul electronic de emitere si calatorii nu se prezentau la tren

– in tren se elibereaza numai bilet cu loc si se va urmari respectarea locurilor cumparate on-line
-vom introduce un numar mai mare de vagoane in zilele de week-end.
Multumim pentru intelegere”.

Previous Story

Brașov: Scandal „imobiliar” și în Delta din Carpați. Pescarii s-au revoltat din cauza unui șantier apărut în zonă

Next Story

Vacanta Brasov. Prima ediție a Dream Family Festival, 4 zile de activități dedicate copiilor și familiilor. Concerte, ateliere de artă și creație, expoziții de artă, cinema în aer liber, teatru & teatru de păpuși, workshop-uri și conferințe, fashion corner ….