Brașov: Update. Restaurantul Roata Norocului a fost închis de OPC. Ce mai spun reprezentanții restaurantului

Last Updated on mai 7, 2018 Sâmbătă a fost scandal la restaurantul Roata Norocului după o inspecție OPC. Restaurantul a fost închis temporar după ce a fost găsită marfă expirată. Reprezentanții restaurantului spun că aceasta nu făcea parte din meniu. A fost nevoie și de intervenția Poliției pentru a calma spiritele.

„Sunt aici, la restaurant, unde lucrurile au degenerat foarte mult. Este un restaurant foarte vechi şi renumit, cu tradiţie. Ei ţipă că au peste 20 de ani de experienţă, lucru care nu s-a văzut în bucătărie, iar în momentul în care a venit patronul, lucrurile au degenerat.

Brașov: Update. Restaurantul Roata Norocului a fost închis de OPC. Ce mai spun reprezentanții restaurantului 1

A sărit efectiv să ne agreseze fizic şi verbal, ne-a obstrucţionat controlul, au chemat oamenii de pe terasă sa le arate că din cauza noastră nu mai pot să-şi ţină botezul. Când au văzut şi acei oameni ce s-a găsit în bucătărie, au plecat de bunăvoie.

Discutăm despre zeci, poate peste o sută de kilograme de produse alimentare neconforme, unele expirate, unele cu modificări, unele fără elemente de identificare, unele a căror stare termică s-a modificat, altele care au fost depozitate incorect. Carne, peşte, ouă, cât şi produse finite, ciorbe. Pregăteau un eveniment”, a declarat, pentru libertatea.ro, şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, Sorin Susanu.

Reprezentanţii restaurantului Roata Norocului au reacţionat în urma controlului OPC şi au menţionat că „produsele expirate găsite de către agenţi nu erau listate în meniul nostru”, arată BizBrasov.ro. „De asemenea, informaţia legată de cantităţile găsite este una exagerată, la fel ca cea legată de plecarea clienţilor noştri”, spun sursele citate.

Reprezentanţii localului susţin că „faptul ca restaurantului nostru i s-a interzis funcţionarea temporară în momentul efectuării controlului şi anume agenţii au interzis să ne servim cei 150 de clienţi prezenţi, nu au creat decât controverse şi neplăceri clienţilor noştri”.

„Este vorba de un prejudiciu de imagine adus restaurantului nostru. Poliţia a fost solicitată de către noi pentru soluţionarea divergenţelor, în condiţiile în care agenţii economici nu au vrut să înţeleagă că produsele expirate congelate nu făceau parte din meniu. Vom da mai multe detalii după încheierea controlului, respectiv luni. Până atunci, ne asigurăm clienţii că preparatele noastre respectă normele de depozitare şi etichetare şi nu vor exista modificări ale reţetelor şi ingredientelor folosite”, mai spun sursele citate.

Totuşi, până şi reprezentanţii Poliţiei spun că intervenţia organelor de ordine a fost solicitată de către inspectorii OPC Braşov. În plus, şeful OPC Braşov, Sorin Susanu, preciza că au fost indisponibilizate peste 100 de kilograme de alimente – cartofi, ouă, carne, peşte – „multe dintre acestea fiind luate de pe masa de lucru”.

Previous Story

Foto Brașov. Vali Roman: „Stateam cu sacii de nisip la poarta sa nu ne intre apa in curte si in casa. Ne era frica de ploaie.Si asta de cand au inceput defrisarile pe Calea Vacii si s-au construit doar case nu blocuri si drumurile de acces din Drumul de Poiana.Noi pe acest drum trebuia sa circulam era singura cale de acces acasa. Cum credeti ca va arata strada …”

Next Story

(Foto) Adrian Hegyia: „Minunatul Braşov. Meci: Lalea vs Lalea. Investiție! Să inventăm Laleaua perenă. Real… mii, zeci de mii, sute de mii, de “europeni” investiți în bălării… precare… Românii au …”