Brașov: Tânărul care și-a ucis fratele a fost condamnat la 8 ani și jumătate de detenție. Cum de și-a primit sentința în numai două luni

Last Updated on mai 23, 2018 Tânărul de 17 ani din Brașov care și-a ucis fratele mai mare a fost condamnat la opt ani și jumătate de închisoare. În fața judecătorilor, adolescentul și-a recunoscut fapta și a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției.

Minorul a spus că și-a ucis fratele, cu două cuțite și o bâtă de baseball, pentru că era autoritar și îl bătea, informează libertatea.ro

Brașov: Tânărul care și-a ucis fratele a fost condamnat la 8 ani și jumătate de detenție. Cum de și-a primit sentința în numai două luni 1

Eusebiu-Nicolae Amăricuţei și-a omorât fratele în luna februarie a acestui an și a fugit de acasă, dar a fost prins de jandarmi în Brașov, a doua zi de la comiterea crimei.

În fața instanței de judecată a spus că își regretă fapta și a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, astfel că a fost condamnat extrem de repede, în procedură simplificată.

Decizia va rămâne definitivă dacă nu este atacată în termen de 10 zile de la pronunțare.

Previous Story

Foto Brașov. Cetățuia „acoperită de blocuri? Mihai Tatu: „Cetățuia este un simbol pentru Brașov, simbol care este, încet-încet, acoperit de simbolul betonului și al lăcomiei după bani. Vedeți în imagine blocuri în …”

Next Story

Greenpeace Romania: „Suntem la Brașov, unul dintre orașele unde se depășeșc frecvent limitele maxime de poluare… Dna. Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, dar de familiile celor 28.000 de morți din cauza…”