Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD

Last Updated on mai 18, 2018 2020 se anunță un an fierbinte. Au loc alegeri locale și se zvonește că actualul primar nu va mai candida pentru un mandat, el dorește o funcție în Parlament.

Potrivit unor surse din viața politică, Scripcaru a și transmis în diverse cercuri că la următoarele alegeri ar dori să candideze pentru un post de deputat, fiind interesat să îl promoveze pentru postul de primar pe viceprimarul Costel Mihai, președinte PMP Brașov, care să fie susținut și de PNL informează bizbrasov.ro.

Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD 1

Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD 2

Pe de altă parte, un alt nucleu din PNL și-ar dori să îl susțină pentru această funcție pe Cristian Macedonschi, în baza bunelor relații dintre liberali și Forumul Democrat al Germanilor din România.

De altfel, Macedonschi a devenit foarte vocal în ultima perioadă, bazându-se chiar pe această idee, el neascunzându-și niciodată obiectivul de a ajunge primar al Brașovului prin orice mijloace posibile.

O a treia facțiune liberală îl susține, deocamdată fără mare succes, pe Dragoș David pentru funcția de primar. Fostul europarlamentar conduce, în prezent, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov (AMB).

La PSD, în schimb, e liniște, având în vedere că singura persoană cu o imagine bună și pozitivă în rândul brașovenilor este Roxana Mînzatu, deputat și președinta Organizației de Femei a PSD Brașov.

Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD 3

Cristian Macedonschi: Oare cine are interes sa scoata aceste zvonuri? Cu mine nu a vorbit jurnalistul si de aceea nu stiu de unde ar putea stii ce imi doresc pe viitor. Probabil este un mic Nostradamus… Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD 4😂Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD 4😂Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD 4😂

Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD 7

Oricum ma simt flatat ca o parte din PNL m-ar sustine! Cert e ca imi doresc un Brasov modern si atractiv atat economic cat si turistic, care sa se dezvolte coerent in interesul cetatenilor!

P.S.
din cate stiu eu atat David cat si Costel au acelasi tatuc politic… deci… cacialma Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD 4😂Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD 4😂Brașov. SURSE George Scripcaru nu mai candidează pentru un nou mandat la Primărie. Pe cine lasă „urmaș” și cine va fi candidatul PSD 4😂”

Previous Story

Accident Brașov: Microbuz cu sportivi. “Erau 7 copii. Doi au fost răniţi, conştienţi, neîncarceraţi, acuzau dureri de cap. Un singur copil a fost …”

Next Story

Procurorii din Brașov, mesaj dur pentru parlamentarii PSD. „…îşi exprimă indignarea faţă de recentele propuneri legislative care plasează magistratul român pe acelaşi picior de egalitate cu membrii clanurilor interlope, pornind de la prezumţia absolută că toţi magistraţii comit abuzuri, precum şi faţă de numeroasele texte legislative care se propun a fi introduse şi care …”