Brașov: S-a stabilit data pentru Cerbul de Aur. Va avea loc în Piața Sfatului

Last Updated on mai 16, 2018 Primarul George Scripcaru a anunțat că s-a stabilit data de organizare a festivalului Cerbul de Aur chiar dacă mai sunt câteva detalii de stabilit. Cerbul de Aur va fi reluat anul acesta, când se împlinesc 50 de ani de la prima ediţie.

Autorităţile locale au anunţat că Festivalul Cerbul de Aur va fi organizat la finele lunii august. „Am avut întâlniri cu conducerea TVR şi am stabilit în mare derularea evenimentului. Ne-am întâlnit în aprilie.
Brașov: S-a stabilit data pentru Cerbul de Aur. Va avea loc în Piața Sfatului 1

Aşteptăm finalizarea detaliilor de către TVR, ca să ne apucăm de treabă. Televiziunea Română spune că acest eveniment a fost stabilit pentru ultima săptămână din luna august, respectiv în intervalul 27 august – 2 septembrie. Primăria Braşov şi braşovenii îşi doresc acest festival la Braşov şi vom contribui la realizarea acestei ediţii aşa cum am făcut-o de fiecare dată, atât din punct de vedere logistic – domeniu public, utilităţi, avize etc, cât şi cu o parte din cazare şi protocol“, a declarat primarul George Scripcaru citat de Adevarul.

Printre artiştii străini care au urcat pe scena din Piaţa Sfatului de-a lungul timpului s-au numărat Kyle Minouge,Toto Cutugno Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Pink, Scorpions şi Patricia Kaas.

Previous Story

(Video) Electra Ghiza: „A fost odată un deal frumos la Brașov, în Schei, pe care urca ciurda de vaci către pajiști și pășuni. Calea/Coasta Vacii se numea. Iată ce s-a ales de el”

Next Story

Video Brașov: A început montarea unor parapete din beton pe Ocolitoare