Brașov: Modificări la intersecţia de la Complexul Bartolomeu

Last Updated on mai 17, 2018 Primăria Braşov a început o nouă analiză în ceea ce priveşte intersecția de la Complexul Bartolomeu (intersecţia Calea Făgăraşului – strada Lungă – Strada Stadionului)

Potrivit versiunii iniţiale, urma a fi desfiinţată trecerea de pe strada Stadionului (dinspre linii spre Complexul Bartolomeu), dar acum se analizează posibilitatea mutării acesteia până la intersecţia acestei artere cu strada Ioan Bogdan, informează bzb.ro

Brașov: Modificări la intersecţia de la Complexul Bartolomeu 1

„La noua trecere este prevăzută montarea unui semafor, care ar urma să fie corelat cu cel de la intersecţia cu strada De Mijloc”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Sorin Toarcea.

Tot la Complexul Bartolomeu, acum doi ani se discuta şi despre mutarea mai spre sensul giratoriu a trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Calea Făgăraşului şi strada Pictor Andreescu, însă măsura nu a fost pusă în aplicare.

De asemenea, în prima parte a acestui an, la nivelul Primăriei s-a discutat despre posibilitatea amenajării unei „insule” pentru pietoni la această trecere de pietoni.

Previous Story

Foto Brașov: Copac căzut peste un autobuz RATBV aflat în stație

Next Story

Brașov.  Rareș Paul: „Vii la 10 seara, te înscrii pe “lista” și tu stai liniștit că ești ești primul și mergi sa dormi și tu în mașină sa nu stai atâtea ore in frig . La ora 3 dimineață se trezește omul cu …”