Brașov. Lia Stănescu: „Azi îmi lansez mie și vă propun și vouă provocarea de a posta vreme de 30 de zile, în fiecare zi, câte un produs „made in Brașov” pe care îl folosiți sau pe care îl consumați…”

Last Updated on mai 2, 2018 O provocare lansată pe Facebook îi îndeamnă pe brașoveni să promoveze produsele locale. Timp de 30 de zile brașovenii sunt invitați să posteze pe Facebook câte un produs „made in Brașov” pe care îl folosesc sau îl consumă.

Lia Stănescu a scris: „Ziua I.

Azi îmi lansez mie și vă propun și vouă provocarea de a posta vreme de 30 de zile, în fiecare zi, câte un produs „made in Brașov” pe care îl folosiți sau pe care îl consumați, întrebuințând hashtag-urile #produsinBrasov și #fabricatinBrasov.

Brașov. Lia Stănescu: „Azi îmi lansez mie și vă propun și vouă provocarea de a posta vreme de 30 de zile, în fiecare zi, câte un produs „made in Brașov” pe care îl folosiți sau pe care îl consumați...” 1

 

Pentru că este important că fiecare dintre noi, brașovenii, să facem alegeri conștiente la cumpărături, optând pentru produsele locale. Am încredere că puțin câte puțin, ne poate fi și mai bine în comunitatea în care trăim!”

Previous Story

(Foto) Accidente Brașov: Mașina răsturnată intersecția șoseaua Cristianului cu Autoliv. Autoturism „zburat” de pe șosea între Mândra și Șercaia

Next Story

Brașov: Junii Brașovului vă invită duminică la Jocul strămoşesc de la Şargu”. Programul aici