Brașov. Ioana Moasa: „Azi noapte a intrat cineva la mine în curte în si a furat si a furat bicicleta din poza asta. E un Pegas Strada 1 pe care …”

Last Updated on mai 13, 2018 O brașoveancă face un apel la internauți în speranța de a-și recupera bicicleta furată din curtea casei din cartierul Noua.

Ioana Moasa a făcut reclamație la poliție în cazul acestui furt, iar acum cere și ajutorul brașovenilor, în speranța că cineva a văzut bicicleta ei.

Brașov. Ioana Moasa: „Azi noapte a intrat cineva la mine în curte în si a furat si a furat bicicleta din poza asta. E un Pegas Strada 1 pe care ...” 1

Pe Facebook, Ioana Moasa a scris: „Azi noapte a intrat cineva la mine în curte în Brasov (cartier Noua) si a furat bicicleta din poza asta.

E un Pegas Strada 1 pe care l-a cumpãrat mama vara trecutã si de care a fost foarte încântatã si entuziasmatã.

Nu stiu ce se face în astfel de situatii, ai mei au fãcut reclamatie de dimineatã, dar dacã mai stie cineva dacã mai putem face ceva please help

Era in garaj, nu se vedea, mai ales noaptea Brașov. Ioana Moasa: „Azi noapte a intrat cineva la mine în curte în si a furat si a furat bicicleta din poza asta. E un Pegas Strada 1 pe care ...” 2 Dar na, se pare ca cineva stia unde e, cred….”

Previous Story

Video. Adrian Debu: „Sofer de Brasov in sens giratoriu la Otopeni!”

Next Story

Video Brașov: Un pui de căprioară ajuns într-un baraj, lângă Făgăraş, salvat de pompieri cu barca pneumatică