Brașov. Dan Pelei: „Schimbăm și noi ceva?! După ce au anulat locurile de ridicat elevi (parcare) de la Honterus, poliția locală vânează mașini parcate greșit, exact în sfertul de oră de ridicare al elevilor. Cu siguranță ar fi …”

Last Updated on mai 18, 2018 Un brașovean este nemulțumit că Poliția Locală vânează mașini parcate greșit la Honterus , exact în sfertul de oră de ridicare al elevilor

Dan PeleiSchimbăm și noi ceva?! După ce au anulat locurile de ridicat elevi (parcare) de la Honterus, poliția locală vânează mașini parcate greșit, exact în sfertul de oră de ridicare al elevilor.

Brașov. Dan Pelei: „Schimbăm și noi ceva?! După ce au anulat locurile de ridicat elevi (parcare) de la Honterus, poliția locală vânează mașini parcate greșit, exact în sfertul de oră de ridicare al elevilor. Cu siguranță ar fi ...” 1

Cu siguranță ar fi mai important să supravegheze trecerile de pietoni sau să ajute la fluidizarea circulației. Însă dedicația e dedicație!

Și asta e posibil așa pe față fiindcă în Brașov nu mai există albitrul media.
Eu am să merg în audiență. Și mai vin niște prieteni cu mine. Vom avea cu siguranță un răspuns frustrant. Ce facem cu el?

Previous Story

Brașov: RESTRICȚII de circulație cu ocazia Maratonului Internațional

Next Story

La Brașov ca la Cluj. Ce spune primarul George Scripcaru despre noua Sală Polivalentă