(Last Updated On: May 16, 2018)

Accident deosebit de grav lângă Făgăraș. O femeie care ținea în brațe fetița sa de 1 an a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Ucea de Sus. Copila a fost luată cu elicopterul SMURD.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, femeia era inconştientă, iar copilul a fost resuscitat de un echipaj SMURD.
„Copilul a fost resuscitat şi a răspuns manevrelor. El a fost preluat de un elicopter SMURD. Mama este inconştientă şi a fost preluată de echiajul SAJ, se deplasează un echipaj SMURD de terapie intensivă pentru a o prelua şi o aduce la Unitatea de Primiri Urgențe Braşov“, a spus Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Braşov citată de Libertatea.

Acident Brașov: O mamă şi o fetiță spulberate pe o trecere de pietoni! Mama ținea fetița de 1 an în brațe. Lângă Făgăraș 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Gabriela Dinu, femeia în vârstă de 32 de ani, care o ținea in brate pe fiica sa de 1 an, s-a angajat in traversarea DJ 104 P, in localitatea Ucea de Sus, pe trecerea pentru pietoni, prin spatele unui microbuz de transport persoane ce oprise pentru debarcarea pasagerilor.

„Femeia a fost surprinsă și accidentată de un autoturism care circula din direcția Ucea – Victoria, condus de o femeie de 47 de ani. S-a intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a spus sursa citată.

Potrivit informațiilor de la fața locului, fetița de un an va fi transportată cu elicopterul SMURD la spitalul din Târgu Mureș.