Acident Brașov: O mamă şi o fetiță spulberate pe o trecere de pietoni! Mama ținea fetița de 1 an în brațe. Lângă Făgăraș

(Last Updated On: May 16, 2018)

Accident deosebit de grav lângă Făgăraș. O femeie care ținea în brațe fetița sa de 1 an a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Ucea de Sus. Copila a fost luată cu elicopterul SMURD.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, femeia era inconştientă, iar copilul a fost resuscitat de un echipaj SMURD.
„Copilul a fost resuscitat şi a răspuns manevrelor. El a fost preluat de un elicopter SMURD. Mama este inconştientă şi a fost preluată de echiajul SAJ, se deplasează un echipaj SMURD de terapie intensivă pentru a o prelua şi o aduce la Unitatea de Primiri Urgențe Braşov“, a spus Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Braşov citată de Libertatea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Gabriela Dinu, femeia în vârstă de 32 de ani, care o ținea in brate pe fiica sa de 1 an, s-a angajat in traversarea DJ 104 P, in localitatea Ucea de Sus, pe trecerea pentru pietoni, prin spatele unui microbuz de transport persoane ce oprise pentru debarcarea pasagerilor.

„Femeia a fost surprinsă și accidentată de un autoturism care circula din direcția Ucea – Victoria, condus de o femeie de 47 de ani. S-a intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a spus sursa citată.

Potrivit informațiilor de la fața locului, fetița de un an va fi transportată cu elicopterul SMURD la spitalul din Târgu Mureș.