Acident Brașov: O mamă şi o fetiță spulberate pe o trecere de pietoni! Mama ținea fetița de 1 an în brațe. Lângă Făgăraș

Last Updated on mai 16, 2018 Accident deosebit de grav lângă Făgăraș. O femeie care ținea în brațe fetița sa de 1 an a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Ucea de Sus. Copila a fost luată cu elicopterul SMURD.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, femeia era inconştientă, iar copilul a fost resuscitat de un echipaj SMURD.
„Copilul a fost resuscitat şi a răspuns manevrelor. El a fost preluat de un elicopter SMURD. Mama este inconştientă şi a fost preluată de echiajul SAJ, se deplasează un echipaj SMURD de terapie intensivă pentru a o prelua şi o aduce la Unitatea de Primiri Urgențe Braşov“, a spus Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Braşov citată de Libertatea.

Acident Brașov: O mamă şi o fetiță spulberate pe o trecere de pietoni! Mama ținea fetița de 1 an în brațe. Lângă Făgăraș 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Gabriela Dinu, femeia în vârstă de 32 de ani, care o ținea in brate pe fiica sa de 1 an, s-a angajat in traversarea DJ 104 P, in localitatea Ucea de Sus, pe trecerea pentru pietoni, prin spatele unui microbuz de transport persoane ce oprise pentru debarcarea pasagerilor.

„Femeia a fost surprinsă și accidentată de un autoturism care circula din direcția Ucea – Victoria, condus de o femeie de 47 de ani. S-a intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a spus sursa citată.

Potrivit informațiilor de la fața locului, fetița de un an va fi transportată cu elicopterul SMURD la spitalul din Târgu Mureș.

Previous Story

Brașov. Update. Medicul Florin Orțan: „Spitalul Clinic Regional de Urgență din Brașov, cu cartea de drum în linie dreaptă! Un spital european cu șase etaje și un total de 900 de paturi, bloc operator cu 12 săli de operații, un centru de urgență, un heliport, o parcare etajată și o…”

Next Story

Foto Brașov: Copac căzut peste un autobuz RATBV aflat în stație