Accident Brașov: Update. Mirabela și Mihai. Se pregăteau de nuntă, dar au murit în accidentul de ieri. Mesajele sfâşietoare ale cunoscuţilor: “De ce Dumnezeu a ….?”

Last Updated on mai 28, 2018 Brașovul a fost zguduit din nou, duminică seara, de un grav accident de circulație. 3 persoane au murit, alte 3 au fost rănite după ce un autoturism a intrat pe contrasens.

Tinerii care au murit pe loc se numesc Mirabela P. şi Mihai P. Alături de ei, în cumplitul accident a murit şi tatăl fetei, un bărbat de 60 de ani. Mirabela avea 30 de ani, iar iubitul ei 35 de ani. Cei doi se iubeau nespus şi chiar se pregăteau de nuntă.

Accident Brașov: Update. Mirabela și Mihai. Se pregăteau de nuntă, dar au murit în accidentul de ieri. Mesajele sfâşietoare ale cunoscuţilor: "De ce Dumnezeu a ....?" 1

Vestea morţii lor i- a şocat pe cunoscuţii acestora care şi-au exprimat regretul şi indignarea prin mesaje transmise în mediul onlie.

“Nu pot să înţeleg de ce Dumnezeu a ales să ia nişte suflete atât de bune şi calde, aţi plecat mult prea devreme! Cea mai bună prietenă… veţi rămâne mereu în sufletul meu! Dumnezeu să va ierte…” a fost mesajul unei prietene de-a tinerei.

“Dumnezeu să-i odihnească… miercuri… sau când ne-am vazut cu ea. Ce durere mare!” a fost un alt mesaj al unui apropiat de-al Mirabelei.
Dumnezeu să vă ierte dragi prieteni!” a transmis un alt apropiat.
“Dumnezeu să vă ierte dragii noştri colegi! Fie ca iubirea voastră să rămână aceeaşi şi în ceruri… 😭☹🙁😖😭😭😭😭… #Rip”. a fost mesajul unui coleg.

Tatăl fetei a murit la scurt timp, iar singura supravieţuitoare din maşina în care se aflau cei patru este mama Mirabelei.

În celălalt automobil se aflau doi pasageri care suferit leziuni, dar starea lor este una stabilă.

Previous Story

(Video) Gruia Hilohi: „Orice om îi este teamă de un giratoriu în Braşov. În ţările cu apă caldă şi fără genii de carton în ale fluentizării, situaţia e fundamental diferită. Culmea, traficul nu se blochează la ei, ci tot la noi…”

Next Story

Criminalul monstru din Brașov este vizitat la pușcărie doar de frate. ”În cele trei săptămâni de când e la Jilava (n.r. spitalul penitenciar) a fost …”