Accident Brașov: Update. 3 persoane au murit, alte 3 persoane au fost rănite. Ce spune Poliția

Last Updated on mai 28, 2018 Update
3 persoane au murit, alte 3 persoane au fost rănite. Bilanțul unui grav accident petrecut duminică seara la ieșire din Codlea spre Făgăraș.

”Un autoturism înmatriculat în judeţul Braşov, cu patru ocupanţi, care circula pe DN 1, dinspre Sibiu spre Braşov, a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit în partea lateral dreaptă de către un alt autoturism înmatriculat în Braşov, cu doi ocupanţi, care circula spre Sibiu.

În urma accidentului, pasagerii de pe bancheta din spate a maşinii care a pătruns pe contrasens, un bărbat de aproximativ 35 de ani şi o femeie de aproximativ 30 de ani au fost proiectaţi în afara autoturismului şi au decedat. Ceilalţi doi ocupanţi ai aceluiaşi vehicul, un bărbat şi o femeie, au suferit vătămări grave”, au afirmat reprezentanţii IPJ Braşov citați de Monitorul Expres.

Stire Initiala
Două persoane au murit duminică după-amiaza după ce două autoturime s-au ciocnit violent la ieșire din Codlea spre Făgăraș.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Uji Nelu a postat o fotografie cu mesajul: „Accident după iesirea din Codlea”

Accident Brașov: Update. 3 persoane au murit, alte 3 persoane au fost rănite. Ce spune Poliția 1

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov DN1 este in continuare blocat la iesirea din Codlea spre Fagaras din cauza unui accident deosebit de grav. Doua persoane si-au pierdut viata si o a treia victima este ranita grav.
Evitati pe cat posibil acest traseu.
Accident Brașov: Update. 3 persoane au murit, alte 3 persoane au fost rănite. Ce spune Poliția 2

Tereza Voicu Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1Codlea – Vlădeni, la kilometrul 186, judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens. În urma evenimentului 4 persoane au fost rănite grav şi 1 uşor. Circulaţia rutieră este oprită.

Irina Adriana Rusu: Accident in Codlea spre Vladeni! Masina rasturnata ,posibil victime! Sensurile de mers sunt oprite ora 17:30

Accident Brașov: Update. 3 persoane au murit, alte 3 persoane au fost rănite. Ce spune Poliția 3

Lidia Purpura

Accident Brașov: Update. 3 persoane au murit, alte 3 persoane au fost rănite. Ce spune Poliția 4

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Update. DEVASTATOR. 3 persoane au murit! Impactul a fost atât de puternic, încât pasagerii de pe bancheta din spate a unuia dintre autovehicule au fost proiectaţi în afara maşinii şi au murit pe loc

Next Story

Vacanta Brasov: PROGRAM Festivalul Copilăriei la Superland Brașov!