(Video) FELICITĂRI! Brașovul în Cartea Recordurilor! Peste 3,000 de persoane au citit cu voce tare câte o propoziție din romanul Desculț de Zaharia Stancu

Last Updated on aprilie 22, 2018 Brașovul a depășit în această seară recordul celui mai mare lanț uman care citește. S-a citit cu voce tare câte o propoziție din romanul Desculț de Zaharia Stancu. Potrivit organizatorilor, peste 3,000 de persoane au participat la eveniment. În Piața Sfatului se citește în continuare. Rămâne ca recordul să fie omologat de oficialii de la Cartea Recordurilor.

Pe Facebook, Petronela Rotar-Cotoban a scris: „De 7 ore, la Brașov se citește încontinuu. Mai avem 200 de oameni și doborîm recordul mondial: cei mai mulți oameni care citesc în linie.

Dar e greu. Oamenii pot sta la soare pe bănci cu zecile de minute, dar pentru a sta să citească e prea soare. Oamenii pot sta la cozi lungi la înghețată, dar e prea greu să stea 10 minute la coadă să citească o propoziție.

Oamenii au timp să să stea la terase cu orele, dar nu au cîteva minute să citească o propoziție.

Altora nu li se pare o idee, dacă nu le iese nimic. O bere, niște lei ceva. Și, cu toate astea, am fost aproape 2900 de oameni care au citit deja. Mai e puțin.

LE: am depășit recordul existent. Încă citim”.

Omul şi cartea: Cititorul cu numărul 3072!

(Video) FELICITĂRI! Brașovul în Cartea Recordurilor! Peste 3,000 de persoane au citit cu voce tare câte o propoziție din romanul Desculț de Zaharia Stancu 1

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Spitalul Clincco Brașov organizează cea de-a VI-a ediție a campaniei de donare de sânge „Donează sânge! Nu te teme să salvezi!”. Premii pentru donatori: cărți, tricouri, bilete la spectacole

Next Story

Update. Brașovul în Cartea Recordurilor. 3320 de persoane au citit în Piața Sfatului. „Vă mulţumim tuturor …Urmează să …”