Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov: 3 noi sensuri giratoare

Brașov: 3 noi sensuri giratoare

Last Updated on aprilie 18, 2018 Primăria Brașov are planuri mari pentru 6 intersecții din oraș. 3 vor avea sensuri giratorii iar pentru alte 3 se ia în calcul construirea unor pasaje supraterane sau subterane.

În total, municipalitatea intenționează să resistematizeze circulația în șase intersecții din municipiul Brașov. În trei dintre acestea soluția este de amenajare a unor sensuri giratorii. Este vorba despre intersecțiile străzilor Carpaților cu Muncii și Carpaților cu Zorilor, dar și cea dintre drumul de Poiană și strada care duce spre parcarea multietajată din Poiana Mică, informează brasovtv.ro

Brașov: 3 noi sensuri giratoare 1

(foto: Octavian Girlescu)

„Una dintre cele mai importante intersecții pentru noi este cea din zona Calea București – Zizinului – Toamnei. Ținând cont că, anul viitor, în apropiere se va amenaja un mare centru comercial, este esențial să aplicăm măsuri eficiente de fludizare și decongestionarea a traficului. Asta ne propunem să facem în toate intersecțiile aglomerate din municipiul Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

În prezent se fac studii pentru a se alege varianta optimă de resistematizare a traficului la intersecțiile străzilor De Mijloc cu Stadionului, strada Lungă – Calea Făgărașului – Stadionului și strada Buzești, peste calea ferată. Aici ar putea fi amenajate pasaje subterane sau supraterane.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă BMW vs Logan, pe Bulevardul 15 Noiembrie

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Şoferiţă de 19 ani, „parcată” în plan vertical în şanţul de la marginea drumului, în Codlea