(Foto) Accidenta Brașov: 4 mașini ciocnite în Sânpetru, două pe strada Zizinului

(Last Updated On: April 24, 2018)

4 mașini s-au ciocnit marți în Sânpetru din cauza unui șofer care nu a respectat indicatorul Oprire dintr-o interesecție.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Adrian Istudor a postat fotografii cu mesajul: „Accident în Sânpetru. Trafic greoi”.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu pentru mytex.ro: „Un bărbat de 64 de ani din judeţul Braşov, care a condus un autoturism pe un segment de drum ce face legătura între străzile Viilor Mici şi Zaharia Bârsan, din localitatea Sânpetru, la intersecţia cu aceasta din urmă, nu a respectat semnificaţia indicatorului «Oprire» şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 31 de ani din judeţul Braşov.

În urma impactului, în coliziune au mai fost angrenate alte două vehicule. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar a refuzat să fie transportat la spital.

Femeia a avut nevoie de transport la spital, pentru vătămările suferite. Toţi conducătorii auto au fost testaţi şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”.

Un alt accident a avut loc pe strada Zizinului, în uzina 2. Denisa Lupu‎: „Accident Zizinului”

Ioana Urdea:

Postolache Bogdan

Revenim cu detalii!