(Last Updated On: April 16, 2018)

Paula Rusu a fost gazda evenimentului caritabil organizat sâmbătă seara de Rotary Club Brasov în beneficiul Spitalului Clinic de Copii.

Pe Facebook, Paula Rusu a scris: „Asta e seara in care am adunat cei mai multi bani in doua ore.
Aproape 25 de mii de euro s-au adunat la licitatia organizata de Rotary Club Brasov in beneficiul Spitalului Clinic de Copii. Un sfert din suma necesara, adunata intr-o singura seara! Banii vor merge pentru achizitia de aparatura destinata sectiei de sterilizare, acolo instrumentarul chirurgical e spalat cu periuta, de mana, iar cuvele de aburi sunt mai batrane decat mine.
Brașov: Paula Rusu: „Asta e seara in care am adunat cei mai multi bani in doua ore. Aproape 25 de mii de euro s-au adunat la licitatia organizata de Rotary Club Brasov in beneficiul Spitalului Clinic de Copii. Un sfert din suma ...” 1

Sunt atat de mandra de felul in care au raspuns brasovenii, ma refer la oamenii cu putere financiara ai locului, prezenti la Licitatia Caritabila cu atat mai mult cu cat e prima data in experienta mea de moderator cand am condus o licitatie.

A fost o atmosfera fabuloasa, o intrecere decenta, amuzanta si mai ales generoasa intre participantii la licitatie ceea ce mi-a facut rolul usor, desi eram o incepatoare intr-ale licitatiilor.

Chapeau!”