Brașov: Paula Rusu: „Asta e seara in care am adunat cei mai multi bani in doua ore. Aproape 25 de mii de euro s-au adunat la licitatia organizata de Rotary Club Brasov in beneficiul Spitalului Clinic de Copii. Un sfert din suma …”

(Last Updated On: April 16, 2018)

Paula Rusu a fost gazda evenimentului caritabil organizat sâmbătă seara de Rotary Club Brasov în beneficiul Spitalului Clinic de Copii.

Pe Facebook, Paula Rusu a scris: „Asta e seara in care am adunat cei mai multi bani in doua ore.
Aproape 25 de mii de euro s-au adunat la licitatia organizata de Rotary Club Brasov in beneficiul Spitalului Clinic de Copii. Un sfert din suma necesara, adunata intr-o singura seara! Banii vor merge pentru achizitia de aparatura destinata sectiei de sterilizare, acolo instrumentarul chirurgical e spalat cu periuta, de mana, iar cuvele de aburi sunt mai batrane decat mine.

Sunt atat de mandra de felul in care au raspuns brasovenii, ma refer la oamenii cu putere financiara ai locului, prezenti la Licitatia Caritabila cu atat mai mult cu cat e prima data in experienta mea de moderator cand am condus o licitatie.

A fost o atmosfera fabuloasa, o intrecere decenta, amuzanta si mai ales generoasa intre participantii la licitatie ceea ce mi-a facut rolul usor, desi eram o incepatoare intr-ale licitatiilor.

Chapeau!”