Brașov: Oameni buni au sărit în ajutorul bătrânului bătut cu bestialitate de doi tineri într-un pasaj. „Un om fain s-a oferit să suporte o chirie … Altcineva a oferit mâncare la un restaurant, timp de trei luni…. Un medic va încerca să-i repare dantura…. Am promis ajutor și pentru fiul cu probleme, numai să…”

Last Updated on aprilie 3, 2018 Mobilizare exemplară pentru bătrânul bătut zilele trecute într-un pasaj din Brașov. Medicul Vasi Rădulescu a anunțat că până azi la ora patru s-au strâns aproape 40.000 de lei donații pentru bătrânul care își îngrijește fiul grav bolnav.

Pe Facebook, medicul Vasi Rădulescu a scris: „Una scurtă: gâdilăm suma de 40.000 de lei. Sunt niște piese de puzzle de acum, trebuie doar să le asamblăm frumos.

Brașov: Oameni buni au sărit în ajutorul bătrânului bătut cu bestialitate de doi tineri într-un pasaj. „Un om fain s-a oferit să suporte o chirie ... Altcineva a oferit mâncare la un restaurant, timp de trei luni.... Un medic va încerca să-i repare dantura.... Am promis ajutor și pentru fiul cu probleme, numai să...” 1 Brașov: Oameni buni au sărit în ajutorul bătrânului bătut cu bestialitate de doi tineri într-un pasaj. „Un om fain s-a oferit să suporte o chirie ... Altcineva a oferit mâncare la un restaurant, timp de trei luni.... Un medic va încerca să-i repare dantura.... Am promis ajutor și pentru fiul cu probleme, numai să...” 2

Obosit, dar extrem de bucuros.Un om fain s-a oferit să suporte o chirie de 1200-1500 de lei pe lună, timp de un an.

Altcineva a oferit mâncare la un restaurant, timp de trei luni.
Un medic va încerca să-i repare dantura.

Lucrăm să găsim un loc de muncă. Un brașovean fain a zis că-n principiu e ca și rezolvată treaba.
Am promis ajutor și pentru fiul cu probleme, numai să cunoaștem detaliile.

După cum vedeți, lucrurile se așază frumos. Și e foarte bine așa.

Mă înclin”, a scris Vasi Rădulescu pe Facebook.

”Am vorbit cu purtătorul de cuvânt al spitalului. Are traumatisme faciale, o mică fractură cervicală, este încă foarte marcat de tot ce i s-a întâmplat, dar starea în rest e bună.

Nu are acte. Cei de asistența socială au început demersurile să îi facă acte provizorii, apoi va apărea și un cont bancar. E din Focșani și lucra cu ziua în Brașov. Stătea undeva la marginea orașului, în condiții grele. Nu are locuință.

Cei de la Spitalul Județean Brașov se ocupă IMPECABIL de dumnealui. Urmează să facă iar ecografii și RMN. Îl vor ține până după Paști, chiar dacă medical pare totul bine. Îl țin ca să fie liniștit, să doarmă bine, să aibă mâncare. Oameni!”, a mai scris Vasi Rădulescu, citat de hotnews.ro

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru lovire după ce l-au agresat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe bărbatul în vârstă de 66 de ani.

Previous Story

Brașov: Mama unuia dintre bătăuși îi face analfabeți pe cei care îi critică fiul. „Doar niste analfabeti imi pot da mie explicatia educarii unui copil! Este una dintre pasiuniile mele dragii mei nestiitori de carte! Voua care nu …”

Next Story

Brașov: Și în Miercurea Mare vor suna sirenele de alarmare