Brașov: O fetiţă de 5 ani a murit după ce un oblon al căruței a căzut peste ea

Last Updated on aprilie 23, 2018 O fetiță de 5 ani a murit după ce a căzut din căruță, duminică, 22 aprilie, în localitatea Zizin din județul Brașov. Fetiţa a murit după ce un oblon al atelajului hipo în care se afla a căzut peste ea.

”Fetiţa de cinci ani se deplasa duminică, în jurul orei 14.20, împreună cu familia, cu un atelaj hipo, pe DJ 103A, către o zonă de recreere din apropierea cantonului silvic Zizin. Se pare că s-ar fi speriat calul şi ar fi ieşit în fugă de pe drum.

Brașov: O fetiţă de 5 ani a murit după ce un oblon al căruței a căzut peste ea 1

Tatăl ar fi reuşit să coboare, iar mama şi ceilalţi doi copii ar fi fost aruncaţi din căruţă. Numai fetiţa a rămas şi peste ea a căzut unul dintre obloane”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, citată de libertatea.ro

Membrii familiei au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar nu au necesitat internarea în spital. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Din nefericire, însă, micuța nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia.

Previous Story

Update. Brașovul în Cartea Recordurilor. 3320 de persoane au citit în Piața Sfatului. „Vă mulţumim tuturor …Urmează să …”

Next Story

Video Brașov: „Vreau sa traiesc” Un tânăr care își cere dreptul la viaţă, susținut în stradă de zeci de oameni