Brașov: Dispozitiv suspect depistat pe un bancomat din Râșnov

Last Updated on aprilie 3, 2018 Un bărbat care a vrut să scoată bani de la un bancomat din Piața Unirii din Râșnov a sesizat poliția deoarece aparatul era blocat de un corp străin.

Poliţia Râşnov a fost sesizată luni seara cu privire la faptul că un bărbat care ar fi solicitat eliberarea unei sume de bani de la un bancomat amplasat în Piaţa Unirii din oraș ar fi întâmpinat dificultăţi în obţinerea sumei în numerar, aparatul fiind blocat de un corp străin, informează agerpres.ro

Brașov: Dispozitiv suspect depistat pe un bancomat din Râșnov 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu, din primele verificări ale poliţiştilor a rezultat că orificiul pentru eliberarea bancnotelor montat pe bancomat era blocat de un corp străin.

”Acesta a fost ridicat pentru continuarea verificărilor şi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt”, a precizat sursa citată.

Previous Story

Brașov: Locuitorii din Şchei vor să comande un studiu de trafic independent pentru a stopa asaltul imobiliar asupra cartierului

Next Story

Brașov: Mama unuia dintre bătăuși îi face analfabeți pe cei care îi critică fiul. „Doar niste analfabeti imi pot da mie explicatia educarii unui copil! Este una dintre pasiuniile mele dragii mei nestiitori de carte! Voua care nu …”