(Foto) Asum Brasov: „ GROAPĂ DE GUNOI ILEGALĂ ÎN ZONA HOLCIM BRAȘOV(lângă CET Brașov)!!! Ăsta da tupeu, de ce nu au amplasat-o undeva în centru, era mai ușor de …”

Last Updated on aprilie 17, 2018 Asum Brasov acuză existența unei gropi de gunoi ilegale lângă CET.

Pe Facebook, Asum Brasov a adăugat fotografii cu mesajul: „ GROAPĂ DE GUNOI ILEGALĂ ÎN ZONA HOLCIM BRAȘOV(lângă CET Brașov)!!!
Ăsta da tupeu, de ce nu au amplasat-o undeva în centru, era mai ușor de ajuns și mult mai accesibilă, nu???

(Foto) Asum Brasov: „ GROAPĂ DE GUNOI ILEGALĂ ÎN ZONA HOLCIM BRAȘOV(lângă CET Brașov)!!! Ăsta da tupeu, de ce nu au amplasat-o undeva în centru, era mai ușor de ...” 1 (Foto) Asum Brasov: „ GROAPĂ DE GUNOI ILEGALĂ ÎN ZONA HOLCIM BRAȘOV(lângă CET Brașov)!!! Ăsta da tupeu, de ce nu au amplasat-o undeva în centru, era mai ușor de ...” 2 (Foto) Asum Brasov: „ GROAPĂ DE GUNOI ILEGALĂ ÎN ZONA HOLCIM BRAȘOV(lângă CET Brașov)!!! Ăsta da tupeu, de ce nu au amplasat-o undeva în centru, era mai ușor de ...” 3 (Foto) Asum Brasov: „ GROAPĂ DE GUNOI ILEGALĂ ÎN ZONA HOLCIM BRAȘOV(lângă CET Brașov)!!! Ăsta da tupeu, de ce nu au amplasat-o undeva în centru, era mai ușor de ...” 4 (Foto) Asum Brasov: „ GROAPĂ DE GUNOI ILEGALĂ ÎN ZONA HOLCIM BRAȘOV(lângă CET Brașov)!!! Ăsta da tupeu, de ce nu au amplasat-o undeva în centru, era mai ușor de ...” 5

Revenim cu detalii!

Previous Story

Cartofisserie Brașov angajează lucrători comerciali. Ce salariu primești

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă BMW vs Logan, pe Bulevardul 15 Noiembrie