Lucian Mîndruță: „Omul care si-a ucis nevasta la Brasov crede ca si-a facut copiii ingeri. Inainte sa-i omoare a fost la Sinca. Nu, nu la manastire, nu are mare legatura cu biserica. Acolo e o …”

Last Updated on martie 28, 2018 Lucian Mîndruță a revenit cu un nou comentariu pe seama ucigașului din Brașov.

Lucian Mindruta: „Omul care si-a ucis nevasta la Brasov crede ca si-a facut copiii ingeri. Inainte sa-i omoare a fost la Sinca. Nu, nu la manastire, nu are mare legatura cu biserica. Acolo e o grota, folosita din vechime ca adapost si lacas de cult – dar care, pentru tagma ezoteristilor romani, e un portal energetic.

Lucian Mîndruță: „Omul care si-a ucis nevasta la Brasov crede ca si-a facut copiii ingeri. Inainte sa-i omoare a fost la Sinca. Nu, nu la manastire, nu are mare legatura cu biserica. Acolo e o ...” 1

Diliul care si-a omorat nevasta si copiii era cu energiile astea. Tot el zice ca nevasta ii povestea de Iluminati, de masoni, de oculta care conduce lumea…

Poate minte. Poate toate astea erau in capul lui, nu al nevestei.
Tot el era obsedat de cifra sase. Isi numara cifrele din nume si ii dadea prea multe de sase. Numerologie. Dacopatie. Anticrist si Mantuire.

Mistica si pseudo-stiinta pe care le consumam in fiecare zi pe facebook. Cateodata si la televiziuni.
Am citit azi ca un mare ezoterist spune ca la Sinca erau energii prea puternice, care nu sunt pentru initiati.

Intelegeti? Asta, ucigasul, nu era nebun. Era doar un utilizator amator al unor energii cosmice necontrolate. Asa zice un blogger “de specialitate”, inteleg, citit.

Si adevarul e ca nu el era nebun. Sau oricum, era unul mai mic decat autorii delirului zilnic pe care il citim online. Stiintele Oculte, Dacii Vesnici si Tunelurile lor, Dumnezeul Cuantic si alte asemenea dileli puse in multe pagini, cu metoda, cu talent de escroc si pofta de trafic.

Noi suntem nebuni. Pentru ca in fiecare zi dam cate-un like si cate-un share la toate teoriile care, in capul unui om din Brasov, au ajuns justificare pentru crima.

Noi suntem de fapt mai nebuni ca el.

(…)”

Previous Story

„Primăria Municipiului Braşov, poţi şi tu mai mult. Cluj-Napoca înclouieşte troleibuze şi tramvaie vechi cu altele noi, iar în curând primul autobuz electric va intra în serviciu comercial, înlocuind unul diesel, poluant”

Next Story

Brașov: Pro TV închide emisia staţiei locale