(Foto) Poiana Brașov. „Partii la fel de bune, azi cu zapada de primavara !)”

Last Updated on martie 30, 2018 O zi minunată pentru schi în Poiana Brașov și astăzi, 30 martie.

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov ascris: „Buna dimineata.  Astazi, 30.03.2018, la ora 09:30 in Poiana Brasov sunt 6 grade celsius si este partial innorat.
In Cristianu Mare sunt 5 grade celsius si este innorat.

(Foto) Poiana Brașov. „Partii la fel de bune, azi cu zapada de primavara !)” 1 (Foto) Poiana Brașov. „Partii la fel de bune, azi cu zapada de primavara !)” 2

(Foto Emil Farcasanu ‘Neata! Partii la fel de bune, azi cu zapada de primavara !)

Functioneaza telegondola, telecabina Capra Neagra si Kanzel, telescaunu Ruia si Lupului si teleschiul Bradu.
Ultima cursa a instalatiilor de transport pe cablu este 16:00, iar inchiderea partiilor se face la jumatate de ora dupa, deci in jurul orei 16:40.

Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.
Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.
Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.

(Foto) Poiana Brașov. „Partii la fel de bune, azi cu zapada de primavara !)” 3 (Foto) Poiana Brașov. „Partii la fel de bune, azi cu zapada de primavara !)” 4

Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta!”

Previous Story

RATBV Brașov: Modificări provizorii. Autobuzele de pe linia 28 vor circula pe un traseu deviat. Circulaţia îngreunată pe liniile 50, 51 şi 52

Next Story

Brașovul în Cartea Recordurilor. Sportivele de la Corona se alătură evenimentului. Tu, mergi?