Brașov: Update. Scandal Poliție vs oameni cu “certificat născut viu”. Unul a fost dus la Psihiatrie

Last Updated on martie 21, 2018 La Brașov a apărut moda oamenilor care renunță la buletinele oficiale și care se prezintă cu certificate ce au ca mențiune: “născut viu”.
Patru “oameni vii, născuți vii” au fost duși la secție de polițiștii din Brașov, după ce un șofer oprit în trafic s-a legitimat cu un certificat de “născut viu”.

Marți, poliţiştii rutieri din Braşov au oprit, în trafic, un bărbat de 44 de ani, din localitatae Harman, care conducea un autoturism pe care erau montate plăcuţe cu numere de înmatriculare confecţionate artizanal, informează Observator Tv.

Brașov: Update. Scandal Poliție vs oameni cu "certificat născut viu". Unul a fost dus la Psihiatrie 1

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că autoturismul era radiat din circulaţie, iar bărbatul nu poseda permis de conducere. În schimb, el s-a legitimat cu un document care atestă faptul că el a fost… născut viu.

Polițiștii au decis ca bărbatul să fie dus la Spitalul de psihiatrie din Brașov, însă, surpriza lor a fost mare, după ce la spital au sosit alți patru prieteni ai șoferului incriminat, care sunt toți posesori ai unui document de tip “certificat născut viu”.

Între timp, la spital sosește o dubă a Jandarmeriei, iar cei patru “oameni vii, născuți vii” sunt duși la secția de poliție din oraș.

Cei patru au fost ținuți la audieri timp de aproximativ șase ore, timp în care au trebuie să dea explicații despre alegerea lor de a renunța la cartea de identitate și certificatul de naștere.

Peste 30 de oameni cu “certificat născut viu” în Brașov

Contactată de Observator, Melania Florescu, șef serviciu Starea Civilă Primăria Brașov, a dezvăluit că aproximativ 30 de persoane din județul Brașov au cerut astfel de certificate, optând pentru a renunța la certificatul de naștere sau cartea de identitate.

Previous Story

Video Brașov: Muzică clasică într-un autobuz RATBV. Nu manele sau populară, clasică

Next Story

Update. Bărbatul din Brașov aruncat de pe pod se află în comă. Ce se întâmplă cu agresorii, o femeie și un bărbat