Brașov: Un nou hypermarket Carrefour în cadrul unui street-mall

Last Updated on martie 10, 2018 În locul uzinei Fartec va fi construit un street-mall care va avea avea ca ancoră un hypermarket Carrefour. Omul de afaceri ieșean Mihail Siminiceanu a declarat pentru bizbrasov.ro că a primit în această săptăpmână de la Primăria Brașov autorizația de construcție.

Inițial, în această zonă polonezii de la Echo Investments doreau să construiască Korona Mall. Investiția pentru street-mall se ridică la aproximativ 25 de milioane de euro, spațiul închiriabil fiind de 25.000 de metri pătrați. Siminiceanu spune că ar vrea să livreze spațiile comerciale la începutul lui 2019.

Brașov: Un nou hypermarket Carrefour în cadrul unui street-mall 1

În altă ordine de idei,deschiderea mall-ului AFI de la Hidro se amână. Inițial, mall-ul AFI  trebuia inaugurat în octombrie 2017 dar s-a făcut o primă amânare, primăvara lui 2019. Surse din piață, citate de bizbrasov.ro, susțin că s-a făcut o nouă amânare. Mall-ul va fi deschis doar în octombrie 2019.

Lucrările de construcții înaintează mai greu decât s-a așteptat inițial dezvoltatorul. De altfel, cei care vor să închirieze spații în viitorul centru comercial au fost anunțați că se ia în calcul amânarea deschiderii centrului comercial de pe platforma fostei uzine Hidromecanica, informația fiind confirmată de mai mulți chiriași.

Previous Story

Brașov: Primăria începe curățenia de primăvară. Lista străzilor cu containere speciale

Next Story

Brașov: Bărbat înjunghiat în centrul orașului. Agresorul, căutat de poliție