Brașov: Șofer dus direct la Psihiatrie după ce le-a arătat un „buletin” prin care acesta a dovedit că este… ‘născut viu’

Last Updated on martie 20, 2018 Polițiștii din Brașov au avut norocul astăzi să dea peste un șofer care le-a prezentat un „buletin” prin care acesta a dovedit că este… ‘născut viu’.

Poliţiştii rutieri din Braşov au oprit, astăzi, în trafic, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatae Harman, care conducea un autoturism pe care erau montate plăcuţe cu numere de înmatriculare confecţionate artizanal.

Brașov: Șofer dus direct la Psihiatrie după ce le-a arătat un „buletin” prin care acesta a dovedit că este... 'născut viu' 1

În urma verificărilor, poliţiştii au dscoperit că autoturismul era radiat din circulaţie, iar bărbatul nu poseda permis de conducere.
Mai mult, în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, bărbatul a prezentat un document care atestă faptul că el a fost… născut viu.

Imediat după ce au văzut cum se comportă bărbatul, poliţiştii au decis să îl interneze pe bărbat la Psihiatrie.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Previous Story

Video Brașov: Căprioară salvată de pompieri din apele unui pârâu din Zărneşti

Next Story

Oktoberfest Brașov: Street Food la Raliul Brașovului. „Hai la zona de Street Food din Livada Poştei, exact la punctul de plecare-sosire să guşti ceva bun: burgeri de la Hot Pit, ciolane de la Rege, cartofi pe băţ …”