Brașov: RATBV lăudat pe Facebook, nu doar criticat. Ce spun de bine brașovenii

Last Updated on martie 13, 2018

RATBV este criticat intens pe noua pagină de Facebook. Dar sunt și brașoveni care laudă această companie, acordându-i cinci stele.

Pe pagina de Facebook RATBV SA,IMarcel Cătană: „Nu dau aceasta nota pentru ca avem cel mai bun serviciu de transport, ci pentru faptul ca el exista si incearca sa se perfectioneze pe zi ce trece. Sunt orase in Romania unde acest serviciu lipseste sau e doar o chestie ce te incurca mai mult.

Brașov: RATBV lăudat pe Facebook, nu doar criticat. Ce spun de bine brașovenii 1

Vizitati Constanta si alte orase si stati acolo o perioada de timp astfel incat sa depindeti de acest serviciu oferit. La intoarcerea acasa o sa apreciati mai mult ce aveti si efortul pe care il depun cei de aici pentru acest serviciu. Sper sa obtinem acea finantare europeana si lucrurile sa fie din ce in ce mai bune pentru comunitate.

Fejer Alexandru: „Bine,asta chiar daca exista probleme cu intarzierile in statii, iar iarna cu caldura din autobuze. Cei care spun ca este mizerie in autobuze de fapt nu ar trebui sa se ia de RAT Brasov pentru ca autobuzele pleaca curate de la garaj.

La cateva autobuze am vazut chiar si tapiterie noua pe scaune… Dar mereu se gasesc nesimtiti sa manance seminte si sa arunce cojile pe jos sau sa lase prin autobuz peturi de la suc,cutii de bere ,hartii,etc.

Am vazut delicventi cum rup tapiteria de pe scaune,scriu pe spatarul de la scaune fel si fel de mesaje,scuipa sau vomita… Vina a cui este ? Tot a RAT Brasov? Atata timp cat cetateanul nu stie sa isi aprecieze ce are,RAT ce vina are?

Nu tin partea RAT,dar gandesc un pic logic pentru ca am vazut cum alti oameni se plang despre curatenia din autobuze. RAT face ce poate si daca fiecare om ar stii sa isi arunce gunoiul la tomberon,poate s-ar rezolva problema cu mizeria.

Iar cei care se plang spunand ca sunt autobuze vechi si ca este aglomeratie,atunci sa viziteze si alte orase si apoi sa faca comparatia. Rat Brasov nu are timp sa se mai imbunatateasca atata timp cat exista nesimtiti care numai distrug si fac mizerie.
Oricum,eu sper la imbunatiri din partea RAT BV. Unele autobuze ar trebui inlocuite pentru ca sunt vechi si angajati soferi ca sa nu mai asteptam aiurea in statii. Si din respect pentru calatori,cand retrageti un autobuz la garaj pentru ca s-a defectat ,macar trimiteti alt autobuz in schimb. Iarna in unele autobuze e mai frig decat afara. Vara cateodata functioneaza caldura la maxim,chiar daca afara sunt 30 grade”.

În altă ordine de idei, RATBV S.A. îşi continuă seria de acţiuni prin care recompensează fidelitatea utilizatorilor sistemului de transport public de călători din municipiul Braşov şi oferă 20 de bilete de intrare gratuite la două spectacole de excepţie din cadrul Festivalului „Gloria Domini”.

Tichetele de intrare sunt pentru concertul simfonic susţinut de Kamerata „Kronstadt” în data de 22 martie la Sala „Patria”, de la orele 19.00 şi, respectiv, pentru concertul Cvintetului vocal „Anatoly”, tot la Sala „Patria”, în data de 25 martie, de la orele 19.00.

Cele 20 de bilete vor fi acordate, în pachet de câte două, primelor 10 persoane care în ziua de joi, 15 martie a.c., între orele 10.00 şi 15.00, îşi vor achiziţiona un abonament de transport lunar, în valoare de 70 de lei. Cele cinci pachete de bilete la concertul Kameratei „Kronstadt” vor fi acordate, începând cu ora 10.00, în capătul de linie Saturn, iar celelalte cinci pachete, la spectacolul Cvintetului „Anatoly” vor fi acordate în capătul de linie Bartolomeu.

Potrivit organizatorilor, Agenția Metropolitană Brașov, sub patronajul Ministerului Culturii și Identității Naționale și Primăriei Brașov, Festivalul “GLORIA DOMINI Brașovul Pascal” își propune să promoveze valorile, principiile și tradițiile religioase, culturale și de patrimoniu ale tuturor comunităților confesionale și etnice, precum și monumentele și obiectivele culturale specifice Țării Bârsei.

Festivalul, care se întinde pe durata a două săptămâni, cuprinde peste 50 de evenimente, iar programul complet al acestora poate fi consultat şi pe www.gloriadomini.ro”.

Previous Story

Brașov: 240 de apartamente noi în cadrul proiectului House Residence 2

Next Story

(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere, ciocnire autobuz-taxi și o mașină a parcat pe sensul giratoriu de la mall-ul Coresi