Brașov: NEBUNIE Criminalul a vorbit cu copii în timp ce-i omora. Acesta spune că a vorbit cu ei telepatic după crimă și că aceștia i-au transmis…

Last Updated on martie 28, 2018 Detalii șocante au fost descoperite de polițiști în urma interogatoriului criominalului care și-a ucis în somn soția, fiica și băiatul. Florin Buliga, administrator de firmă a fost lăsat liber să „zburde”, nimeni din familie, prieteni, angajați, nu și-a dat seama că o luase razna?

Criminalul le-a spus polițiștilor că, după ce și-a ucis cei doi copii, a putut comunica telepatic cu ea și că aceștia i-au transmis că „e mai bine acolo”, informează Libertatea. Criminalul a mai spus, la audieri că a vorbit cu cei doi copii în timp ce îi omora și până când aceștia și-au dat ultima suflare.

Brașov: NEBUNIE Criminalul a vorbit cu copii în timp ce-i omora. Acesta spune că a vorbit cu ei telepatic după crimă și că aceștia i-au transmis... 1

Florin Buliga le-a spus anchetatorilor că el crede în reîncarnare și în existența vieților multiple. Mai mult, acesta a spus că în perioada sărbătorilor pascare „trebuie să moară anumite persoane alese”.

Pe de altă parte, anchetatorii l-au descris ca pe o persoană ”ciudată”, dar nu ”nebună”.

Florin Buliga, în vârstă de 43 ani, și-a omorât soția și pe cei doi copii, în noaptea de luni spre marți, când aceștia dormeau. Câteva ore mai târziu, el a mers la sediul IPJ Brașov și le-a spus anchetatorilor că i-a ucis pe soția sa, în vârstă de 42 ani, precum și pe fiica lor, de 18 ani și fiul de 13 ani.

El a povestit că, după triplul asasinat, a mers la Mănăstirea Șinca Veche și că avea gânduri sinucigașe, dar nu a reușit să-și ducă la bun sfârșit planul.
„Asta se pare că este cronologia. El ar fi încercat să se sinucidă înainte de a-şi omorî soţia şi pe cei doi copii. Deocamdată nu se ştie dacă acest tragic eveniment s-a produs în cursul nopţii, urmează ca cei de la Serviciul de Medicină Legală să stabilească acest lucru.

În acest moment al anchetei alte informaţii nu pot fi date publicităţii. Bărbatul este la audieri şi cu certitudine va rămâne în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

Anchtatorii bănuiesc că, în jurul orei 03.00, a mers în camerele în care dormeau soția și cei doi copii, și i-a înjunghiat, pe rând, cu un cuțit.

Previous Story

Brașov. Pavel Alina Mirona: „Doamne ce tragedie… Cum să-ți omori familia….cum sa faci aşa ceva! In ultimii ani am încercat să ajut diferite cazuri…familii distruse sau lovite de soartă! Se spune ca …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov: GRAV! Ciocnire violentă TIR și camion. Două persoane rănite, una încarcerată