Brașov: La Auchan faci 2 bonuri, plăteşti 1: Aşa au descoperit hoţii că se păcăleşte sistemul de „case rapide”

Last Updated on martie 14, 2018 Un bărbat de 28 de ani din Brașov a încercat să păcălească sistemul de „case rapide” de la Auchan. Procurorii au cerut arestarea individului! Și când te gândești că politicienii fură milioane și sunt liberi prin Costa Rica sau la televizor unde ne învață democrație.

Acesta a încercat să scoată marfă din magazin fără să o plătească.

Brașov: La Auchan faci 2 bonuri, plăteşti 1: Aşa au descoperit hoţii că se păcăleşte sistemul de „case rapide” 1

Când ajungea la casa de marcat bărbatul a solicitat două bonuri, unul pentru doar câteva produse, de la valoare mai mică, iar ce de-al doilea bon pentru restul cumpărăturilor, cu valoare mai mare.

După ce a trecut de casa de marcat, a achitat la automat suma mai mică şi a primit un alt bon, l-a scanat pentru a ieşi pe porţile de securitate, dar când s-au deschis a scos şi marfa înscrisă pe bonul cu valoare mai mare, neachitată. La ieşire au intervenit paznicii”, a explicat, prim-procurorul adjunct al Parchetului Judecătoriei Braşov, Maria-Mădălina Răducu, citată de bzb.ro

Bărbatul implicat, care este recidivist, a fost reţinut şi propus pentru arestare. Un judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Braşov a respins propunerea, însă, nemulţumiţi, procurorii au contestat hotărârea.

 

Previous Story

(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere, ciocnire autobuz-taxi și o mașină a parcat pe sensul giratoriu de la mall-ul Coresi

Next Story

(Foto) Robert Lazar despre traficul din Schei: „Brașov, orașul mașinilor. Mai lipsesc din Schei niște proiecte imobiliare și vreo două malluri. Eu propun desființarea tuturor trotuarelor … Eventual și Piața Sfatului închisă traficului pietonal și amenajate niște locuri unde mașinile pot opri …”