Brașov: Invazie de căpușe! „De câteva saptamâni este efectiv invazie de CĂPUȘE! In fiecare zi trăim cu teama ca ne pot musca , mai ales ca se pun pe încălțăminte si fara sa vrem le luam in casa …”

Last Updated on martie 26, 2018 Locuitorii din cartierul nou din Tractorul o dau din „noroc” în „noroc”. După ce au avut posibilitatea zilele trecute să circule prin noroaie și gropi, acum au parte de o invazie de căpușe.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brașov,Roxana Hidan  scris: „Buna ziua , scriu aceasta informație in speranța ca cineva va vedea si aici următoarea sesizare! Locuiesc in cartierul nou din Tractorul si de câteva saptamâni este efectiv invazie de CĂPUȘE!

Brașov: Invazie de căpușe! „De câteva saptamâni este efectiv invazie de CĂPUȘE! In fiecare zi trăim cu teama ca ne pot musca , mai ales ca se pun pe încălțăminte si fara sa vrem le luam in casa ...” 1

In fiecare zi trăim cu teama ca ne pot musca , mai ales ca se pun pe încălțăminte si fara sa vrem le luam in casa .. Catelul este protejat împotriva lor insa pe blana se pot prinde oricând .. Nu exista zone de plimbat catelul in afara de câmpul din spatele blocurilor , prin noroi si gropi nu e de mers , asa ca alta opțiune nu avem .

Ii rog pe toti cei care locuiesc in aceasta zona sa trimită o sesizare către agrement@brasovcity.ro !

Am facut si eu același lucru . In celelalte cartiere se va face deparazitarea in luna Aprilie insa acest cartier nu este pe lista lor, tocmai de aceea va rog insistent sa facem ceva !

Multumesc !”

Zarojan Ludmila Si in zona Top City sunt….
Roxana Hidan Imi dau seama , sunt foarte multe si din păcate acest cartier nu este pe lista lor cu deparazitari tocmai de aceea am facut aceasta sesizare Brașov: Invazie de căpușe! „De câteva saptamâni este efectiv invazie de CĂPUȘE! In fiecare zi trăim cu teama ca ne pot musca , mai ales ca se pun pe încălțăminte si fara sa vrem le luam in casa ...” 2 suntem îngroziți de ele .
Previous Story

Raliul Brașovului: Simone Tempestini a câștigat Tess Rally 47. Csegzy Kalman Levente: „Multumim spectatorilor care au facut posibila revenirea noastra pe traseu,reusind sa terminam Tess Rally Brasov!”

Next Story

Video Brașov: Update 2. Incendiu într-un bloc. Un bebeluş de numai 3 luni şi 5 persoane s-au intoxicat cu fum şi au fost duse la spital