Brașov: Cum explică un psiholog și un criminalist uciderea soției, a fetei și a băiatului

Last Updated on martie 27, 2018 Criminalistul Tudorel Butoi spune că, din păcate, acest tip de crimă nu este singular în România. Despre criminalul din Brașov spune că motivul poate fi răzbunare, dar şi gelozie.

„Ca un psiholog criminalist nu mă surprinde acest caz, care este unul ce are la bază un comportament extremist. «Mina Minovici» are semnalate cazuri de ucidere de 5 copii, urmate de sinucidere. În ceea ce priveşte acest caz regretabil, trebuie să existe o cauzalitate externă, tradusă în neajunsuri economice, în disperarea aceasta a elementului uman, rodit de frustrare, de anxietate sau de depresie.

Brașov: Cum explică un psiholog și un criminalist uciderea soției, a fetei și a băiatului 1

Poate să existe şi răzbunare, dar şi gelozie”, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX și preluat de Antena 3, Tudorel Butoi.

„A avut niște probleme, a încercat să își găsească liniștea la diverse culte și, ulterior, a revenit acasă. A profitat de faptul că membrii familiei dormeau și a făcut ceea ce a făcut: i-a omorât. (…). Omul acesta e extrem de solid… Cine știe sub ce motiv a acționat. (…).

Faptul că a mers la poliție după ce și-a asasinat familia înseamnă că a fost conștient de ceea ce a făcut”, a declarat Dan Antonescu, celebru criminalist.

Psihologul criminalist mai spune că bărbatul care şi-a ucis cei doi copii şi soţia ar putea suferi de un început de psihoză.

Bărbatul din Braşov, care şi-a omorât marţi soţia şi cei doi copii, ar fi încercat să se sinucidă înainte de a curma vieţile celor trei, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

„Asta se pare că este cronologia. El ar fi încercat să se sinucidă înainte de a-şi omorî soţia şi pe cei doi copii. Deocamdată nu se ştie dacă acest tragic eveniment s-a produs în cursul nopţii, urmează ca cei de la Serviciul de Medicină Legală să stabilească acest lucru.

În acest moment al anchetei alte informaţii nu pot fi date publicităţii. Bărbatul este la audieri şi cu certitudine va rămâne în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Previous Story

Brașov. Lucian Mindruta despre criminalul care și-a ucis soția, fata și băiatul. „In mod evident, e nebun. Si totusi, n-a fost nici tratat si nici trimis la psihiatru. S-a dus el singur la …”

Next Story

Brașov: Ce spun vecinii despre criminalul care și-a ucis soția, fiica și băiatul