Brașov: Criminalul era obsedat de cifra 6 care l-ar fi urmărit întreaga viață!

Last Updated on martie 29, 2018 S-a aflat că Florin Buliga, criminalul din Brașov, a fost dependent de alcool, el primind un an d închisoare cu suspendare pentru că a fost prins beat la volan. Avocatul său, Daniel Diaconu, spune că acesta era obsedat de cifra 6.

 

“Concluzia la care am ajuns noi este că are un comportament disfuncţional, iar procurorul, bineînţeles, a apreciat că lăsarea lui în libertate reprezintă un pericol pentru liniştea şi ordinea publică, pentru societate.

Brașov: Criminalul era obsedat de cifra 6 care l-ar fi urmărit întreaga viață! 1

Povestea legată de decizia lui de a îşi lua viaţa e destul de amplă şi este legată, spune el, de simbolul cifrei 6, care, practic, toată viaţa l-a urmărit. Numele lui are trei cuvinte, toate din cifra 6, este născut în ziua de 6, spunea că la vârsta de 38 de ani, deci practic acum şase ani, a mai avut o tentativă de sinucidere.

Este un om care vorbeşte mult despre Crist, despre Anticrist, despre faptul că cei din jurul lui aduceau aminte şi discutau mult cu el despre posibile legături de sinucidere şi de cât de grea este viaţa pe acest Pământ şi că copiii lui ar dori să aibă o altă viaţă şi, într-un final, el zice că le-a ales o viaţă mai bună şi că acum sunt îngeri.” a declarat pentru digi24.ro Daniel Diaconu, avocatul inculpatului, informează Spynews.

“Îşi acuza soţia că nu stă de vorbă cu el şi că nu este atentă la ataşamentul lui sufletesc. Nu mai avea comunicare cu dânsa din punct de vedere spiritual. Şi soţia, din câte povestea inculpatul, vorbea foarte despre Illuminati, despre masonerie, despre cine conduce lumea, spune că i-a alimentat această disfuncţionalitate care îl afecta în ultimii ani din ce în ce mai mult.” a mai completat avocatul pentru sursa citată.

Previous Story

Brașov: Pro TV închide emisia staţiei locale

Next Story

Video Brașov: Filmul incidentului de la Paradisul Acvatic în urma căruia o fetiță de 10 ani a rămas fără două degete