Brașov: Cel mai mare Târg al locurilor de muncă, 400 de locuri de muncă

Last Updated on martie 13, 2018 Brașovenii sunt invitați în perioada 15-16 martie la cel mai mare Târg al locurilor de muncă organizat la ITC de Human Resources Consulting in parteneriat cu First Job School. Organizatorii spun că vor veni 50 de angajatori din judetele Brasov si Covasna care pun la dispozitia participantilor peste 400 locuri de munca.

Targul se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca dar si angajatilor care doresc sa-si schimbe locul de munca. Ofertele de angajare acopera majoritatea domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: turism, alimentatie publica, IT, productie, administrativ, comert, servicii, etc.

Brașov: Cel mai mare Târg al locurilor de muncă, 400 de locuri de muncă 1

Angajatori precum Elmas, Benchmark, JF Furnir, Ecopack, Dexion etc. cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1500 euro/luna, fara comision de recrutare si pentru studenti/absolventi. Organizatorii preconizeaza participarea a peste 2000 de candidati.

Organizatorii evenimentului fac parte dintr-un grup de firme existente pe piata de peste zece ani, recunoscute pentru serviciile de calitate oferite in domeniul formarii profesionale a adultilor si in domeniul resurselor umane.

First Job school a certificat peste 5000 persoane in diverse meserii, fiind lider de proiect in mai multe proiecte cu finantare europeana neramursabila iar Human Resources Consulting a recutat, consiliat si plasat peste 3000 persoane, fiind de asemenea atat lider de parteneriat cat si beneficiar al mai multor proiecte cu finanaatre europeana nerambursabila.

Cele doua firme au experienta in a organiza evenimente de amploare, ele organizand si alte targuri de locuri de munca, conferinte, seminarii si campanii, de interes national, in domeniul resurselor umane si al formarii profesionale.

Previous Story

Foto Brașov: „The Ice Wolves”, un eveniment caritabil reuşit, organizat de o handbalistă junioară a Coronei

Next Story

Brașov: 240 de apartamente noi în cadrul proiectului House Residence 2