Brașov: A început Târgul de Cariere. „Așteptăm aproximativ 2.000 de candidați și 35 de angajatori în cele două zile de târg”

Last Updated on martie 20, 2018 Miercuri și joi, la Hotel Kronwell, are loc Târgul de Cariere (TdC)

„Joburi, internshipuri, stagii, consiliere în carieră și diverse activități vor avea loc în cadrul Târgului de Cariere care va avea loc la Hotel Kronwell.
Brașov: A început Târgul de Cariere. „Așteptăm aproximativ 2.000 de candidați și 35 de angajatori în cele două zile de târg” 1

Așteptăm aproximativ 2.000 de candidați și 35 de angajatori în cele două zile de târg.

Tinerii brașovenii vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Acenture, Quin, Azets, Kaufland, Lidl, Michelin, Competence Call Center, Schulte&Schmidt, VEO World Wide Services, Porsche Engineering, McDonald’s, Penny Market, Bertrandt, Sykes, Vodafone, Freudenberg Nonwovens, Schaeffler, Harsha Engineers, Leroy Merlin, Draexlmaier, Olympus, Elektrobit, EvW Holding, Kastamonu, Bosch, Arvato, Lugera, Premium Aerotech, Delaco, EOS KSI, CGS, Stabilus, Miele, Electroprecizia, dar și alte ONG-uri și instituții publice vor fi prezente la eveniment.” spun organizatorii.

Previous Story

Raliul Brașovului, RESTRICȚII de circulație. Programul competiției

Next Story

Video Brașov: Căprioară salvată de pompieri din apele unui pârâu din Zărneşti