Bărbat din Brașov aruncat de pe pod în apă de o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 43 de ani. Este în stare gravă la spital

Last Updated on martie 21, 2018 Un bărbat din Brașov, de 37 e ani, a fost aruncat de pe un pod, în apele râului Săsar din municipiul Baia Mare. El se află în stare gravă la spital.

Bărbatul care a fost aruncat de pe podul peste râul Săsar din municipiul Baia Mare de un bărbat şi o femeie se află internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare, cu un prognostic rezervat din partea medicilor, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, medicul Vasile Pop.

Bărbat din Brașov aruncat de pe pod în apă de o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 43 de ani. Este în stare gravă la spital 1

“Pacientul este în continuare internat la Secţia de terapie intensivă, după ce ieri a fost resuscitat în urma unui stop cardio-respirator. Starea lui este foarte gravă iar medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei sale”, a spus Vasile Pop.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Maramureş, bărbatul, internat la SJU Baia Mare după ce a fost salvat de pompierii militari din apa rece a râului Săsar, are domiciliul în Braşov şi este în vârstă de 37 de ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, încadrare care poate fi schimbată în funcţie de evoluţia stării victimei.

Se pare că, după zile de discuții purtate online, braşoveanul s-a hotărât să meargă la Baia Mare pentru a cunoaşte o femeie, în vârstă de 23 de ani. La întâlnire însă şi-ar fi făcut apariţia fostul iubit al acesteia (43 de ani), moment în care ar fi pornit scandalu, notează actualmm.ro.

Suspecţii în acest caz, o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 43 de ani, din Baia Mare, incoerenţi şi agresivi verbal în momentul reţinerii de către poliţişti, luni, au fost internaţi la secţia de Psihiatrie a Spitalului Orăşenesc din municipiul Sighetu Marmaţiei, pentru expertiză medicală.

Aceştia au infirmat că l-au împins pe bărbat de pe pod, însă martorii oculari care se aflau în stradă în momentul incidentului le-au declarat poliţiştilor că acesta a fost aruncat în râu de cei doi.

Previous Story

Brașov: Începe Târgul Internațional de Carte și Muzică – Libris. Programul Evenimentului

Next Story

Earth Hour la Braşov. Lista străzilor unde se va opri iluminatul public