Accident Brașov: Pieton lovit grav de un autoturism care a lovit și o altă mașină

Last Updated on martie 26, 2018 Accident grav luni după-amiază pe strada Iuliu Maniu din Brașov. Un pieton, care traversa neregulamentar, a fost lovit de un șofer care a încercat să evite tamponarea și a lovit un alt autoturism.

Pe grupul de  Facebook Info Trafic jud BrașovAlin-Cristian Stinga a scris: „Este un accident rutier la intersectia Iluliu Maniu cu Valda Tepes.Am trecut putin mai devreme pe acolo si era o persoana intinsa pe jos”.

foto: Niki Olteanu

Accident Brașov: Pieton lovit grav de un autoturism care a lovit și o altă mașină 1

foto:  Mihail Ionescu

Accident Brașov: Pieton lovit grav de un autoturism care a lovit și o altă mașină 2

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu pentru mytex.ro:  „În jurul orei 14.35, un bărbat de 26 de ani, din judeţul Brasov, care a condus un autoturism pe str. Iuliu Maniu, a surprins şi accidentat un bărbat de 68 de ani, din judeţul Braşov, angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

În încercarea de a evita impactul cu pietonul, conducătorul auto a acroşat un alt autoturism, care circula în acelaşi sens. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la SCJU în vederea acordării de îngrijiri medicale.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”

Liviu Petre “traversarea neregulamentară a străzii”, ” încercarea de a evita impactul cu pietonul”, “dosar penal pentru vătămare corporală din culpă” ?????

Robert Pietro Liviu Petre da,in caz ca nu ai citit “noul” cod rutier intrat in vigoare in 2009 ,poti face puscarie din vina altuia

Previous Story

Video Brașov: Update 2. Incendiu într-un bloc. Un bebeluş de numai 3 luni şi 5 persoane s-au intoxicat cu fum şi au fost duse la spital

Next Story

Brașov: Cerbul de Aur la concurență cu Oktoberfest? La care mergi?