(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge

Last Updated on martie 23, 2018 Sezonul de schi se prelungește în Poiana Brașov. Ninsoarea de ieri și de astăzi a făcut să se depună un strat consistent de zăpadă în Cristianu Mare.

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov scris: „Buna dimineata.  Astazi, 23.03.2018, la ora 09:30 in Poiana Brasov sunt -4 grade celsius si ninge.
In Cristianu Mare sunt -7 grade celsius, ninge si s-a depus un strat consistent de zapada.

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 1 (Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 2

Functioneaza telecabina Capra Neagra, telegondola, telescaunul Ruia si Lupului si teleschiul Bradu.
Ultima cursa a instalatiilor de transport pe cablu este 16:00, iar inchiderea partiilor se face la jumatate de ora dupa, deci in jurul orei 16:40

Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.
Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 3 (Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 4 (Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 5

(Emil Farcasanu: Buna dimineata Cel mai frumos dar posibil, un final de poveste al unui sezon minunat! 20-30 cm de pow peste partii perfecte !(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 6😇(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 6😇(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 6😇(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 9🙏(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 9🙏(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, 23 martie. Sunt -4 grade Celsius și ninge 9🙏 -8 grade sus, – 4 in Poiana, totul functional!)

Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta!

 

Va reamintim ca in acest sfarsit de saptamana va avea loc Raliul Brasovului, care va include probe si pe drumul ce leaga orasul de statiunea Poiana Brasov. In acest sens vor fi instituite restrictii de circulatie, acest drum urmand a fi inchis dupa cum urmeaza:
Sambata intre orele 11.00 si 16.30 Duminica intre orele 15.00 si 18.30

In aceste intervale orare puteti folosi ca ruta alternativa DN1E, pe tronsonul care leaga Rasnovul de Poiana Brasov.”

Previous Story

Raliul Brașovului, programul de vineri

Next Story

Brașov: FELICITĂRI! Eleva Cristina Maria Rădulescu de la Meșotă, câştigătoare a concursului de clipuri video organizat de Ambasada SUA, pe tema drepturilor omului