Brașov. Surse: Cerbul de Aur va fi reluat de anul acesta, după 9 ani

Last Updated on martie 9, 2018 Tot mai multe zvonuri vin de la București și ne anunță că Cerbul de Aur se va relua anul acesta, de Centenar. Lipsește doar anunțul oficial.

Cerbul de Aur, Mamaia Copiilor și un serial istoric în planurile TVR pentru acest an. În plus, toate canalele postului public de televiziune vor trece la HD până la sfârșitul anului. Anunțurile au fost făcute de Doina Gradea, șeful interimar al TVR în ședința Consiliului Naţional al Audiovizualului, potrivit paginademedia.ro și preluat de Libertatea.

Brașov. Surse: Cerbul de Aur va fi reluat de anul acesta, după 9 ani 1

Așadar, după o absență de nouă ani, Cerbul de Aur va fi organizat din nou în acest an. La fel și Mamaia Copiilor. Doina Gradea, președintele-director general al TVR a spus și că va începe producția unui serial istoric și că va cere trecerea la emisia high definition a tuturor canalelor din portofoliu.

„Anul acesta, până la final, avem în plan ca toate canalele TVR să fie HD și vom solicita acest lucru. Este în planul nostru de investiții. Avem sprijinul suficient financiar, bugetul ne permite acest lucru și asta vom face de Centenar.”, a spus Doina Gradea.

Totodată, în planul de management este inclusă și rebranduirea postului TVR, care probabil se va întâmpla de Centenar.

Previous Story

Brașov: Primăria reîncepe procedurile de atribuire a locurilor de parcare rezidențiale rămase libere. Lista străzilor

Next Story

Brașov: Primăria începe curățenia de primăvară. Lista străzilor cu containere speciale