Brașov. Monica, Ioana si Stefan Buliga au fost înmormântați. “Au fost trei ingerasi”, spune tatăl Monicăi. Vezi discursul acestuia

Last Updated on martie 30, 2018 Aproximativ 200 de oamenii i-au condus pe ultimul drum pe Monica, Ioana si Stefan Buliga în Totoieşti, Neamț. Distruse de durere, rudele celor trei nu au avut puterea sa deschisa sicriele victimelor. Patru preoti au oficiart slujba de înmormântare.

Cu ultimele puteri, tatal Monicai le multumeste tuturor celor care au venit sa ii conduca pe ultimul drum. “Au fost trei ingerasi”, reuseste sa spuna barbatul, printre hohotele de plan, potrivit stirilekanald.ro.

Familia Munteanu, Vasile şi Viorica, doi oameni apreciaţi de întreaga comunitate, și-au condus pe ultimul drum fiica, pe Monica Buliga, de 42 de ani şi pe cei doi nepoţi (de 18 şi 13 ani), victimele unui soţ şi tată criminal, care a cutremurat o ţară întreagă cu grozăvia pe care a comis-o la începutul acestei săptămîni, în noaptea de 26/27 martie.

Ieri, cei doi părinţi îndureraţi şi-au primit în casa de la Totoieşti fiica şi nepoţii aduşi în sicrie după un drum de peste 200 de kilometri, de la Braşov, potrivit Monitorul de Neamț.

Vezia ici Video Discursul tatălui tinerei ucise, postat de Calimac Catalin  pe Youtube.com:


Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașovul în Cartea Recordurilor. Sportivele de la Corona se alătură evenimentului. Tu, mergi?

Next Story

E posibil? C.T. Popescu: „Individul de la Brașov care și-a omorât familia, aș paria că o să ia 15 ani pentru omor calificat și după trei-patru ani îl vedem liber. Păi să-l luăm pe individul ăla, Beniamin Jian, care a fost eliberat acum, după cinci crime (din anii 90) comise în aceeași zi…”