Brașov: 240 de apartamente noi în cadrul proiectului House Residence 2

Last Updated on martie 13, 2018 Brașovul se va îmbogăți cu un nou proiect rezidențial, de această dată în zona Dârste-Noua. Proiectul de 11 milioane de euro va fi pus în practică de Primo-Pin în colaborare cu compania Eren Cons, ambele parte a grupului EREN.

Complexul va cuprinde 240 de apartamente şi se va întinde pe o suprafaţă de 6.800 mp. Construcţia se va desfăşura în perioada iunie 2018 – noiembrie 2020 în trei etape de predare, dintre care prima va fi finalizată în noiembrie 2019.

Brașov: 240 de apartamente noi în cadrul proiectului House Residence 2 1

„Este o oportunitate să fim primii care construiesc aici. Cu House Residence 2 mizăm pe timp câştigat şi un stil de viaţă sănătos”, transmite Ruxandra Moraru, General Manager House Residence 1 si 2 pentru Ziarul Financiar.

Compania Eren Cons este deţinută de antreprenorul Paul-Iulian Enache, 37 ani, iar Primo-Pin este deţinută de mama acestuia, Lenuţa Enache, 57 ani, însă administratorul este tot Paul-Iulian Enache. Potrivit Ministerului de Finanţe, Primo-Pin avea în 2016 patru angajaţi şi a înregistrat un profit de 1,8 milioane de lei, la o cifră de afaceri netă de 6 milioane de lei.

Constructorul Eren Cons însuma, la data de 31 decembrie 2016, 72 de angajaţi, profit de 1,79 milioane lei la o cifră de afaceri netă de 46,3 milioane de lei.

Potrivit presei locale, Paul-Iulian Enache este fiul fostului antrenor al echipelor FC Braşov şi FC Tractorul Braşov, Paul Enache.

Proiectul anterior dezvoltat de Primo-Pin se numeşte House Residence 1 şi este situat în Tractorul. La finalul anului 2017, toate cele cinci blocuri cu 160 de apartamente erau vândute.

Printre proiectele cu care s-a remarcat constructorul Eren Cons se numără construcţii precum Ferma agricolă Amaru Trade din Buzău, Electronia Office Park din Bucureşti, Fabrica de cherestea JWC Romwood din Întorsura Buzăului, cât şi spaţii şi sisteme pentru clienţi precum Mega Image, Billa, Olympus, Pirelli, Allianso, Alpine, Audi sau Praktiker.

Previous Story

Brașov: Cel mai mare Târg al locurilor de muncă, 400 de locuri de muncă

Next Story

Brașov: RATBV lăudat pe Facebook, nu doar criticat. Ce spun de bine brașovenii