Aeroportul Brașov deblocat! Avizele de la Ghimbav au fost eliberate. Ce spune Adrian Veștea, șeful CJ:

Last Updated on martie 30, 2018 Succes notabil pentru administrația județeană. Adrian Veștea a reușit să-l convingă pe primarul din Ghimbav să elibereze autorizațiile necesare pentru construcția Aeroportului.

Pe Facebook, Adrian Vestea a scris: „Am fost prezent ieri la ședința Consiliului Local Ghimbav, pentru a încerca să deblochez eliberarea unor documente necesare realizării obiectivului de investiții „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav”, pe care Consiliul Județean le solicitase de mai mult timp.

Aeroportul Brașov deblocat! Avizele de la Ghimbav au fost eliberate. Ce spune Adrian Veștea, șeful CJ: 1

Am discutat cu primarul Toma Dorel și mă bucur că lucrurile au intrat pe un făgaș normal, iar documentele respective – avizul de oportunitate, certificatul de urbanism și autorizația de construcție – au fost obținute.

Mulțumesc pe aceasta cale administrației orașului Ghimbav, ca de altfel tuturor celor care înțeleg că aeroportul nu este nici al meu, nici al Consiliului Județean, ci aparține comunității județului Brașov, care îl așteaptă de atâția ani.

Acum, când există posibilitatea reală pentru ca acest obiectiv prioritar de investiții să fie, în sfârșit, realizat, este nevoie să tragem toți în aceeași direcție și să punem interesele comunității mai presus de orice”.

Previous Story

E posibil? C.T. Popescu: „Individul de la Brașov care și-a omorât familia, aș paria că o să ia 15 ani pentru omor calificat și după trei-patru ani îl vedem liber. Păi să-l luăm pe individul ăla, Beniamin Jian, care a fost eliberat acum, după cinci crime (din anii 90) comise în aceeași zi…”

Next Story

Brașov: Întâlnire Primărie – TVR pentru pregătirea Festivalului „Cerbul de Aur“