Brașov: Copii înghesuiți ca sardinele în autobuz RATBV. Robert Lazar: „Ce face RATBV?! Sare peste curse … Toți stăteam înghesuiți într-un autobuz mult prea mic pentru fluxul mare de călători din această săptămână …”

Last Updated on martie 28, 2018 RATBV este acuzată că nu a scos pe traseu autobuze suficiente în condițiile în care este “Săptămâna Altfel” și foarte mulți elevi merg la diverse activități.

Pe Facebook, Robert Lazara scris: „E “Săptămâna Altfel” și e plin de copii care merg la diverse activități cu mijloacele de transport în comun. Ce face RATBV?! Sare peste curse (6 de la 8:27 n-a mai apărut în stația Cometei, în schimb au trecut pe lângă stație 2 autobuze 6 goale.

Brașov: Copii înghesuiți ca sardinele în autobuz RATBV. Robert Lazar: „Ce face RATBV?! Sare peste curse ... Toți stăteam înghesuiți într-un autobuz mult prea mic pentru fluxul mare de călători din această săptămână ...” 1

Până la urmă a venit un 52 din ăsta nou care s-a umplut până la refuz în stația de la Complexul Mare. Printre călători se aflau și foarte mulți copii însoțiți de cadrele didactice. Toți stăteam înghesuiți într-un autobuz mult prea mic pentru fluxul mare de călători din această săptămână.

N-am înțeles de ce s-au retras autobuzele de pe linia 6 când era așa mare nevoie de ele??? Am făcut și un filmuleț însă așa cum era de așteptat, fișierul este corupt și nu poate fi folosit. Imaginea rulează doar o fracțiune de secundă după care se face totul negru.

Dar sunt sigur că acea cameră de supraveghere din fața autobuzului a surprins scenele în care stăteam ca sardinele…
RATBV SA..”

Previous Story

Brașov: Cine este criminalul care și-a ucis soția, fiica și băiatul în somn. „Mie nu-mi vine să cred. Nu era un …”

Next Story

Brașov: Criminalul a fost reținut dar nu regretă fapta. Este convins că le-a făcut un bine soției, fetei și băiatului. „Acum familia mea este bine, înainte nu era…“