Accident Brașov: ALERTĂ! Poliția caută un șofer care a lovit o fetiţă de 9 ani şi pe bunica acesteia pe o trecere de pietoni de pe Griviței

Last Updated on februarie 6, 2018 Poliția Brașov caută un șofer care a lovit o fetiţă de 9 ani şi pe bunica acesteia, marți dimineață, în timp ce traversau regulamentar pe Bulevardul Griviței. Potrivit mytex.ro, bunicul fetiței a avut noroc să scape de mașină.
„Pietonii nu au reţinut detalii referitoare la autoturism. S-a întocmit dosar penal şi se fac verificări pentru identificarea autorului”, ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Pe grupul de  Facebook Info Trafic jud BrașovAlin-Cristian Stinga a scris: „Astăzi la 9:13 pe Bd Grivitei accident cu parasirea locului accidentului de catre conducatorul auto. Au fost accidentati 3 pietoni usor pe sensul de mers dinspre Str Aurel Vlaicu spre Str 13 Decembrie.

Accident Brașov: ALERTĂ! Poliția caută un șofer care a lovit o fetiţă de 9 ani şi pe bunica acesteia pe o trecere de pietoni de pe Griviței 1

Nu se cunoaste model de autoturism sau numar de inmatriculare momentan”.

Previous Story

Brașov: Update. Fratele criminal a fost ARESTAT! Ce a declarat în sala de judecată

Next Story

Foto Brașov. Adoptă un țăran: „Tanti Geta, o bătrână foarte simpatică și plină de viață din Prejmer, ne-a cucerit pe toți cu meșteșugul său …”