(Last Updated On: February 18, 2018)

Surpriză neplăcută duminică dimineața pentru unii șoferi de pe strada 13 Decembrie. Aceștia s-au trezit cu oglinzile rupte. Se pare că responsabil este un individ supărat care a luat la picioare mașinile, la rând.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovSorin Valeanu a postat video cu mesajul: „Nu a scapat nicio masina de pe 13 Decembrie intreaga”

Popa Dan Și eu sunt unul dintre cei care au rămas fără oglinda + portiera zgâriată

Foto/Video Brașov. Vandal, a distrus oglinzile mașinilor. Sorin Valeanu:  „Nu a scăpat nicio mașină întreagă” 1

Ana Maria Morariu Eu cred ca e oripilat de faptul ca se parcheaza pe trotuar. Adica din ce am vazut, sunt probleme doar cu masinile parcate pe trotuar. Dar nu inteleg de ce, doar este loc 1 m (cum prevede legislatia) pentru pietoni… Probabil sufera si de atentie. 

Lucia Bularca La fel s-a intamplat si pe Codrul Cosminului luna trecuta…..pe o parte de strada nu s-a ratat nici o masina.

Razvan Popa Un alt vecin
Foto/Video Brașov. Vandal, a distrus oglinzile mașinilor. Sorin Valeanu:  „Nu a scăpat nicio mașină întreagă” 2
Foto/Video Brașov. Vandal, a distrus oglinzile mașinilor. Sorin Valeanu:  „Nu a scăpat nicio mașină întreagă” 3 Foto/Video Brașov. Vandal, a distrus oglinzile mașinilor. Sorin Valeanu:  „Nu a scăpat nicio mașină întreagă” 4
Sinziana Forir Art. 217 prevede ca in cazul deteriorarii, degradarii sau aducerea in stare de neintrebuintare a unu bun, apartinand altuia sau impiedicarea masurilor de conservare ori salvare a bunului in cauza se pedepsesc cu amenda contraventionala sau cu inchisoare de la 1 luna la 3 ani. Tinandu-se cont de gravitatea faptei.
Foto/Video Brașov. Vandal, a distrus oglinzile mașinilor. Sorin Valeanu:  „Nu a scăpat nicio mașină întreagă” 5
Foto/Video Brașov. Vandal, a distrus oglinzile mașinilor. Sorin Valeanu:  „Nu a scăpat nicio mașină întreagă” 6
Foto/Video Brașov. Vandal, a distrus oglinzile mașinilor. Sorin Valeanu:  „Nu a scăpat nicio mașină întreagă” 7
Razvan Popa Politia face\a facut cercetari, au fost doua echipaje inclusiv unul de criminalistica, s-au facut poze si s-au luat amprente.