(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 februarie. Sunt 0 grade Celsius.

Last Updated on februarie 24, 2018 Astăzi, în Poiana Brașov are loc ultima zi a concursului FIS Children Trophy. Există câteva restricții parțiale pe pârtii.

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a scris: „ Buna dimineata.  Astazi, 24.02.2018, la ora 08:30 in Poiana Brasov sunt 0 grade celsius.
In Cristianu Mare sunt -5 grade celsius si este ceata.

(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 februarie. Sunt 0 grade Celsius. 1 (Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 februarie. Sunt 0 grade Celsius. 2
Functioneaza telegondola, telecabina Capra Neagra si Kanzel, telescaunul Ruia si Lupului, teleschiul Bradu si Stadion si covorul rulant de pe partia Bradu.
Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.


Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.
Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta!”

 

Salvamont Poiana Brasov: „Va reamintim ca astazi, 24.02.2018, este ultima zi de desfasurare a concursului FIS Children Trophy. Astfel, accesul pe partia Ruia va fi partial restrictionat, aici fiind instalate culoare de antrenament/incalzire pentru participantii la concurs.

(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 februarie. Sunt 0 grade Celsius. 3

Culoarele vor fi amplasate pe partea dreapta a partiei, ele fiind delimitate. Partia Subteleferic ramane in continuare inchisa de la nivelul pilonului 2 in jos, aici fiind culoarul pentru desfasurarea concursului. In aceste conditii iesirea din partia Drumul Rosu spre telegondola se va putea face pe varianta 3D (varianta care merge spre telescaunul Lupului) cu iesire in Drumul Albastru.

Iesirea din partia Sulinar se va putea face atat catre partia Bradu cat si catre telegondola prin Zidul Mic si partea inferioara a partiei Drumul Rosu.


In aceste conditii rugam schiorii sa manifeste intelegere si sa respecte indicatiile personalului organizatoric, sa nu intre in zonele delimitate ale culoarelor de antrenament cat si a partiei de concurs si sa schieze cu prudenta in zonele in care partia a fost considerabil ingustata prin amplasarea acestor culoare.
Va multumim pentru intelegere,iar in situatia in care vor aparea modificari ale acestui program dispuse de organizatorul concursului va vom informa cu maxima promptitudine”.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: „Între autobuzul 36 și un golf 4 in 2 uși la curba de la aula înainte de Nicoli

Next Story

Foto Accident: Șofer din Brașov ARESTAT la Cluj. BMW-ul pe care-l conducea a intrat pe contrasens. Era urmărit de Poliție