(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, sâmbătă, 10 februarie. Sunt -2 grade Celsius

Last Updated on februarie 10, 2018 Brașovenii și turiștii sunt invitați la schi și sâmbătă, 10 februarie. Sunt -2 grade celsius.

Pe Facebook,Salvamont Poiana Brasov a adăugat fotografii cu mesajul: „Buna dimineata. Astazi, 10.02.2018, la ora 08:30 in Poiana Brasov sunt -2 grade celsius.
In Cristianu Mare sunt -6 grade celsius.

(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, sâmbătă, 10 februarie. Sunt -2 grade Celsius 1 (Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, sâmbătă, 10 februarie. Sunt -2 grade Celsius 2

Functioneaza telegondola, telecabina Kanzel si Capra Neagra, telescaunul Ruia si Lupului, teleschiul Bradu, Stadion si Ruia si covorul rulant de pe partia Bradu.
Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.

Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.
Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.

Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie. Schiati prudent sa fiti in siguranta!”

 

Vineri a fost o nouă zi cu probleme pe pârtiile din Poiană. Vineri,  09.02.2018, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina in 12 cazuri in care turistii au suferit diverse afectiuni pe partiile de schi si sanius din Poiana Brasov. In aceste cazuri salvatorii montani au intervenit pentru acordarea primului ajutor si scoaterea persoanelor in cauza din zona montana. Pentru 3 dintre aceste persoane accidentate a fost nevoie si de interventia Serviciilor de ambulanta sau SMURD.

(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, sâmbătă, 10 februarie. Sunt -2 grade Celsius 3
De la inceputul sezonului de iarna, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina in 393 de cazuri, totalizand 402 de persoane implicate.
Practicarea sporturilor de iarna presupune prudenta, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru siguranta celorlalte persoane de pe partie!” au mai spus salvamontiștii.

Previous Story

Brașov: Dedeman construiește al doilea magazin. A început autorizarea

Next Story

(Foto) Accident Brașov. „Toamnei, din nou” … „Coloana de mașini din giratoriul de la Județean până în accident”