Foto Brașov: FELICITĂRI! Catalin Leonte‎: „Dupa incheierea celei de a doua zile de concurs de la Cupa Teleferic, nu mai putin de 7 sportivi de la Corona s-au calificat intre cei 12 sportivi care o sa reprezinte Romania la FIS Children Trophy Poiana Brasov 2018”

Last Updated on februarie 15, 2018 Între 12 și 13 februarie, în Poiana Brașov, a avut loc a II-a ediție a Cupei Teleferic pentru copii și cadeți. Aproximativ 80 de participanți aparținând unor cluburi de schi de prestigiu din țară s-au aliniat la startul competiției.

Evenimentul s-a dorit a fi un preambul al competiției internaționale F.I.S. Children Trophy, cel mai mare eveniment sportiv din 2018, informează stiri.rttbrasov.ro

Foto Brașov: FELICITĂRI! Catalin Leonte‎: „Dupa incheierea celei de a doua zile de concurs de la Cupa Teleferic, nu mai putin de 7 sportivi de la Corona s-au calificat intre cei 12 sportivi care o sa reprezinte Romania la FIS Children Trophy Poiana Brasov 2018” 1

Președintele comitetului de organizare, Dan Ghiță, consideră că această competiție și-a atins scopul, fiind rampa de lansare a tinerei generații de slalom.

Premiile au fost înmânate de doi titani ai schiului alpin, Nan Gabriel și Ioan Achiriloaie, dar și de șeful domeniului schiabil din Poiana Brașov.

De apreciat efortul pe care Teleferic îl face alături de ceilalți susținători și sponsori pentru performanța schiorilor. Câștigătorii au primit premii în bani, trofee, diplome și cadouri din partea sponsorilor.

Pe Facebook, Catalin LeonteDupa incheierea celei de a doua zile de concurs de la Cupa Teleferic, nu mai putin de 7 sportivi de la Corona s-au calificat intre cei 12 sportivi care o sa reprezinte Romania la FIS Children Trophy Poiana Brasov 2018.

Foto Brașov: FELICITĂRI! Catalin Leonte‎: „Dupa incheierea celei de a doua zile de concurs de la Cupa Teleferic, nu mai putin de 7 sportivi de la Corona s-au calificat intre cei 12 sportivi care o sa reprezinte Romania la FIS Children Trophy Poiana Brasov 2018” 2 Foto Brașov: FELICITĂRI! Catalin Leonte‎: „Dupa incheierea celei de a doua zile de concurs de la Cupa Teleferic, nu mai putin de 7 sportivi de la Corona s-au calificat intre cei 12 sportivi care o sa reprezinte Romania la FIS Children Trophy Poiana Brasov 2018” 3 Foto Brașov: FELICITĂRI! Catalin Leonte‎: „Dupa incheierea celei de a doua zile de concurs de la Cupa Teleferic, nu mai putin de 7 sportivi de la Corona s-au calificat intre cei 12 sportivi care o sa reprezinte Romania la FIS Children Trophy Poiana Brasov 2018” 4

Acestia sunt: Ghitoc Irina U14, Luca Dumitru si Eduard Bart la U 14, Rentea Diana si Tea Leonte la U16 si Szoke Hunor si Robert Mart la U16. Felicitări antrenorilor Dan Iliescu si Opris Cristiana Mult succes la urmatoarele competiții din acest sezon. De remarcat organizarea excelenta a celor de la Teleferic Grand Hotel precum si partia pregatita in conditii perfecte de catre echipa administrare partii conduse de Dorin Drăgoi”.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: 3 șoferițe, ciocnire VIOLENTĂ în intersecție!

Next Story

Foto Brașov: Andreea Raicu și Organizația Salvați Copiii a donat un aparat de radiologie pentru Maternitate