(Foto) Accident Brașov: Femeie lovită când trecea strada. „Acuza dureri la picioare….”

Last Updated on februarie 12, 2018 O femeie a fost lovită luni seara în Noua, pe strada Prunului. Potrivit martorilor, femeia a traversat prin loc nepermis iar Golful dădea cu spatele când a lovit-o.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov,  Floro Floryn a postat  fotografii cu mesajul: „Accident cu victima în Noua pe Prunului…. Doamna mai în vârstă a traversat prin loc nepermis iar Golful dădea cu spatele… Nu a observat-o și a lovit-o…. Se așteaptă ambulanta și poliția…. Acuza dureri la picioare….”

(Foto) Accident Brașov: Femeie lovită când trecea strada. „Acuza dureri la picioare....” 1 (Foto) Accident Brașov: Femeie lovită când trecea strada. „Acuza dureri la picioare....” 2 (Foto) Accident Brașov: Femeie lovită când trecea strada. „Acuza dureri la picioare....” 3

Adrian Cosarca Degeaba e trecerea la 30 de metri …. pietoni traverseaza pe unde vor chiar daca isi pun viata in pericol .

Razvan Irimioiu Tocmai din acest motiv s-a facut trecere de pietoni si la Penny! Degeaba. O sa ajunga Brasovul un oras al “semafiarelor”. O sa fie un semafor pe cap de locuitor!

Hagiu Paul-Teodor Am observat un lucru ce mi se pare interesant in Anglia. Pietonii nu sunt sanctionati daca traverseaza prin loc nepermis. In cazul unui astfel de accident soferul nu este anchetat , ba din contra mai face si o plangere pentru niste bani si toata vina cade pe cel ce a traversat. Rezultatul , chiar daca nu sunt sanctionati , pietonii nu traverseaza ca oile… 

Cristian Trifan Eu unul aproape că m-am închinat și cu stânga și cu dreapta când am văzut cum traversează, mai rău ca oile. Cel puțin in centrul Liverpool-ului. Inițial m-am gândit că-s turiști bezmetici dar de unde, am studiat mai bine oamenii și păreau localnici.
Cu căștile-n urechi toți, cu telefoanele in mână toți, cu mic cu mare, pe roșu la pietoni, pe verde, prin locuri unde nici n-aveam curajul să mă gândesc să trec.

Iordan Mazilu Este zona cea mai „periculoasă“ din cartier…dacă nu ești atent,ca șofer vb,riști să lovești oricând pe cineva care traversează pe-acolo!

 

Previous Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „BRUT! Când aud cuvântul ăsta la coada salariilor astronomice, de mii de euro, pe care o să le luăm „în următoarele luni”, mă apucă nervii! Dar NET, NET cât o să fie? Și cuprinzând plata a câte …”

Next Story

Video Brașov: ATENȚIE! Turmă de mistreți în Răcădău!