FELICITĂRI! Patinatoarea din Brașov Mihaela Hogaș s-a calificat în finala Cupei Mondiale

Last Updated on februarie 1, 2018 Sportiva Mohaela Hogaș de la Corona Brașov s-a calificat în finala Cupei Mondiale de patinaj viteză de la Innsbruck, Austria.

Mihaela Hogaș a terminat pe locul 8 la proba de 500 de metri, pe locul 9 la proba de 1.000 de metri, respectiv pe locul 14 la proba de 1.500 de metri, obținând astfel calificarea în finala Cupei Mondiale la toate cele trei probe, informează brasovultau.ro

FELICITĂRI! Patinatoarea din Brașov Mihaela Hogaș s-a calificat în finala Cupei Mondiale 1

Sportiva a adus cele mai bune rezultate pentru România la patinaj viteză, din ultimii zece ani.

Pentru Mihaela Hogaș urmează cea mai mare provocare a sezonului, finala Cupei Mondiale și Campionatul Mondial, ambele evenimente urmând să se desfășoare la Salt Lake City (Statele Unite ale Americii), pe 3-4 martie 2018, respectiv 9-11 martie 2018.

La concursul de la Innsbruck , desfășurat în week-end-ul trecut, clubul Corona Brașov a fost reprezentat de trei sportive: Mihaela Hogaș, Roxana Manolache și Ramona Ionel.

Mihaela Hogaș a terminat pe locul 8 la proba de 500 de metri, pe locul 9 la proba de 1.000 de metri, respectiv pe locul 14 la proba de 1.500 de metri, obținând astfel calificarea în finala Cupei Mondiale la toate cele trei probe.

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor. Sunt 0 grade Celsius

Next Story

(Foto/Video) Accidente Brașov: O mașină a luat foc la Codlea, ciocnire pe drumul de Poiană iar la Timișul de Jos o mașină a zburat de pe șosea până aproape de linia ferată