Brașov: Update. Cauza incendiului de la centrul de fitness Belaqva din mall-ul Coresi

Last Updated on februarie 26, 2018 Update
Pompierii au aflat cauza incendiului de luni dimineață de la centrul de fitness Belaqva din mall-ul Coresi.

Cei de la ISU spun că incendiul a pornit de la un scurt circuit la un aparat electric care încălzeşte sauna. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, incendiul de la Belaqua – Coresi s-a manifestat cu degajare mare de fum, pompierii intervenind cu două echipaje de stins incendii cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, însă nimeni nu a fost rănit, angajaţii reușind să se autoevacueze, informează Libertatea.

Brașov: Update. Cauza incendiului de la centrul de fitness Belaqva din mall-ul Coresi 1

Stire inițială
Pompierii au intervenit de urgență luni dimineață la mall-ul Coresi după ce un incendiu a izbucnit la centrul de fitness Belaqva. La ora 7.15, focul era deja localizat, iar pompierii lucrau la lichidarea focului. La ora incidentului erau persoane înăuntru, dar s-au autoevacuat.

`La faţa locului sunt două echipaje cu apă şi spumă ş unul SMURD ne-a informat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt ISU Braşov pentru bzb.ro.

Brașov: Update. Cauza incendiului de la centrul de fitness Belaqva din mall-ul Coresi 2

Revenim cu detlii!

 

Previous Story

(Foto) Mihai Leonard: „Brașovul este blocat, școli inchise, spitale blocate, trafic infernal, se decretă stare de urgență….așa ar reacționa Firea daca ar fi ea primar în Brașov și ar vedea poza asta”

Next Story

Andreea Marin: „Aer proaspat de Brașov, zapada si soare astazi. O prospetime a acestui loc de poveste pe care il …”